promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi bevallotta hatalmas gyengeségét, ezért szét fogják szedni az emberek: súlyos problémával küzd és ezt nem kellett volna elmondania
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába a válás és az új kapcsolat, az énekesnő nem tudja leküzdeni a problémáit. 

Tóth Gabi sokáig próbálta fenntartani a tökéletes család, a tökéletes családanya képét, főleg mivel úgy érezte, nem okozhat csalódást a rajongóknak, illetve saját rokonságának. Erről az énekeső már több alkalommal is beszélt, mióta tavaly Krausz Gáborral meghozták a nagy döntést, és véget vetettek a házasságuknak.

Azóta tudjuk, hogy valószínűleg ez volt a legjobb választás, amit hozhattak a kialakult helyzetben, mert a kapcsolatukat sehogy sem tudták megmenteni, azóta viszont mindkét fél életébe új szerelem köszöntött - de ezt valószínűleg úgyis tudja már mindenki.

Tóth Gabi most újabb részleteket árult el a házasságáról, pontosabban arról, hogy egészségügyileg hogyan érintették a házasélet kihívásai, és az óriási megfeleléskényszer. Az énekesnő a Mutasd Magad! vendége volt, és bőven volt mondandója: pusztítóan reagált a róla készült mémekre, megosztotta Stohl Andrással való mély kapcsolatának részleteit, Krausz Gábort finoman kritizálta, mindig mellette álló nővérének pedig viccesen odaszúrt.

Egy ponton azonban Tóth Gabi egészségügyi állapotára terelődött a szó, és nagyon meglepő állítások hangoztak el.

Nem vagyok pszichológus, de laikusként azért azt mondanám, hogy Tóth Gabinak lehet, hogy vannak személyiségzavarai, vagy egyéb egészségügyi problémái, de semmiképp sem nárcisztikus.

Ennek ellenére Gabi komolyan megijedt, mikor állítása szerint pszichológusok írtak neki ezzel kapcsolatban, amiért rögtön szakemberhez fordult, és több tesztet is kitöltött, hogy kiderüljön, van-e valamilyen igazság abban, amit egyesek állítanak róla.

Az eredmény megnyugtatóan zárult, azonban ez nem jelenti azt, hogy Gabinak ne lennének problémái. A műsorvezető az idegösszeroppanásáról kérdezte Gabit, aki megosztotta a nézőközönséggel, hogy idegkimerültséggel valóban küszködött, és a sok becsmérlő komment, illetve újságcikk miatt a pánikrohamok is visszatértek az életébe.

A szervezet egyszerűen jelezte, hogy boldogtalan, miközben nagyon nyomasztotta, hogy mit fognak szólni mások?

Gabi elmesélte, mi segített neki, azonban a kényszerbetegsége vele maradt. Tóth Gabi gyerekkora óta számolja a lépéseit, és ezzel a szokásával most sem hagyott fel, a műsorvezetőnek meg tudta mondani, hogy hány lépcsőfok vezetett felfelé a stúdióba. Hogy ez valóban kényszer-e, az Gabi szerint kérdéses, mert énekesnőként neki különösen fontos a ritmus, így az öndiagnosztika szerint ez erre vezethető vissza, nem a kényszerességre.

Szintén laikusként viszont azt mondanám, hogy ez inkább a kényszeresség pontos leírása, és azzal, hogy Gabi felfedte magát, újabb támadási felületet adott az internetes kommenthuszároknak, akik folyton azt keresik, hol tudnának egy újabbat belerúgni az énekesnőbe - aki nyilatkozataiban valóban nem mindig teljesen konzisztens

Az énekesnőt ráadásul a közelmúltban ismét sikerült kiborítania a gyűlölködőknek az egyensúlyából, olyan képtelen üzeneteket kapott, erről ebben a cikkünkben számoltunk be. Az említett rész 22:50-nél indul el, itt lehet megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás