promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy véresszájú Mikes Anna rajongó beszólt Tóth Gabinak: a válasz sem maradt el, földbedöngölték
Borítókép:  Youtube - TothGabimusic
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő dühös sakálként támadt vissza, már saját rajongóit is ekézi az énekesnő

Elhagyta az országot Krausz Gábor és Mikes Anna, miután igent mondtak a TV2 egy új felkérésére, ezzel pedig egy hatalmas kalandra: az Ázsia Expressz folytatására. Bár Gábor aggódott amiatt, hogy a kislányának egy ideig nélkülöznie kell őt, ezzel biztosan nem lesz probléma, hiszen Hannaróza jó kezekben van. Édesanyja, Gabi itthon marad vele, ahogy szeretett nagynénje, Tóth Vera is nagyon szívesen tölt időt a gyönyörű csöppséggel.

Az már szinte egy tendencia, hogyha a Mikes-Krausz Papp-Tóth négyesben valakivel történik valami, akkor ott valaki rá fog kontrázni a másikra, egy amolyan hidegháborús csatatérré váltak a közösségi oldalaik, erre pedig a Fülöp-szigetekre való indulás újra lehetőséget adott.

Miután Annáék tájékoztatták róla követőiket, hogy úton vannak életük egyik legnagyobb kalandjára, Gabi is bejelentkezett egy fotóval, ami mögött sokan féltékenységet gyanítottak. Nem lehet nem észrevenni, hogy Gabi ezen a fotóján minden eddiginél jobban néz ki, így nem volt nehéz mögé látni, hogy ezzel volt férjének szeretne odaszúrni. A képek alatt a legtöbb komment dicsérő volt, ám volt, aki nem tudott lenyelni egy epés megjegyzést, ami valószínűleg keményen be is talált.

Az egyik komment így hangzott:

Most már éld az életed. Gáborékat hagyd békén! Neki is jár a boldogság.

Önmagában a kedvességbe bújtatott rosszindulatú komment még nem lenne újdonság, Gabi rengeteg bántó hozzászólást kapott, ez viszont egy különleges mondat lehetett, ugyanis a tudatosan csendet fogadó Tóth Gabi ezt a beszólást már nem hagyhatta szó nélkül.

39 ember kedvelte a hozzászólást, amire nem sokra rá válasz is érkezett, ráadásul a címzettől. Gabi pikírt hangnemű választ küldött a kéretlen tanácsot osztogató nőnek, ami így hangzott:

hogy tessék? hagyjam békén őket? Mert zaklatom vagy foglalkozok velük valahol? Kedves Istvánné! Tessék foglalkozni a saját dolgával ahelyett, hogy ilyen hülyeségeket ír kommentben… mindenki éli az életét és köszönjük de jól vagyunk! Szép napot kívánunk

A válaszból süt a harag és az, hogy Gabi egyre nehezebben bírja azt, hogy lesik minden lépését, azzal pedig, hogy többes számban köszönt el a kommentje végén, azt mutatja, hogy Papp Máté Bence nevében is beszélt.

Azt, hogy mit éreznek ők négyen és pontosan milyen viszonyban vannak egymással, akármekkora is a médiás jelenlétük, egyelőre nem derült ki és annak kell hinnünk, amit ők mondanak. Ez alapján pedig mind a két páros nagyon boldog az új, választott partnerével, egymáson pedig már teljesen túlvannak a volt házasok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás