promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna Curtissel kavar Krausz Gábor háta mögött? Az sztár sejtelmes üzenetet küldött, bármikor vége szakadhat a tündérmesének
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mióta véget ért a Dancing with the Stars, Annának és Gábornak sokkal kevesebb ideje van egymásra.

Mikes Anna épp a héten nyilatkozott a Meglepetés magazinnak a bimbózó kapcsolatról, ami egy egész ország szeme-látára szökkent szárba - jóllehet a Dancing with the Stars felvételei alatt a produkciókra koncentráltak, és csak a győzelem után melegedtek össze igazán, ekkor jutott rá még több idő, hogy ne csak a munkáról, hanem a magánéletükről beszélgessenek - ezért is vártak annyit a bejelentéssel, amire egy egész ország várt, a táncos és a séf között ugyanis izzott a levegő.

A magazin Mikes Anna mondatait idézi, melyeket a Palikék világában mondott a műsorvezetők kérdéseire, és amiről mi is beszámoltunkkorábban.

"Ez egy mese. Az pedig, hogy megnyertük a versenyt, csak hab a tortán. Boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Álomszerű az egész, ami velünk történik. Mese habbal!”

És valóban rengetegen szeretnék, hogy a tündérmese beteljesüljön, a szépség megszelídítése a szörnyet, és éljenek boldogan, míg meg nem halnak. Az élet azonban nem ilyen egyszerű, főleg akkor, mikor véget érnek a nagy kalandok, és szerelmesek visszacsöppennek a hétköznapok kihívásai közé, melyek sokszor sokkal nagyobbak, mint egy olyan különleges megmérettetés, mint például a Dancing with the Stars.

A győzelem óta eltelt hónapokban Anna és Gábor sokkal kevesebb időt tölt közösen, ezt ők maguk sem rejtegetik. Nagy kérdés azonban, hogy sikerül-e fenntartani azt az álomszerű állapotot, amiről Anna mesélt, és amire - valljuk be őszintén - a rajongók is nagyon vágynak, nem kis csomást helyezve ezzel a párra.

Egy párkapcsolati szakértő szerint sötét esőfelhők gyülekeznek a pár fölött, aminek egyik fontos része, hogy mindketten ambiciózus emberek, akik szenvedélyesen űzik a mesterségüket, a munka pedig rengeteg idejüket emészti fel. Ann például most is szenvedélyesen tölti fel a videókat, amiken lányok tucatjait oktatja táncolni:

Curtis itt lép a képbe, ugyanis az énekes a fent látható videó alá maga is tett egy sokat sejtető megjegyzést, pontosabban egy csomó emojioval fejezte ki, mennyire tetszik neki Anna mutatványa - de még inkább az, hogy Anna a Lehetne újra február című számára koreografálja a lépéseket.

Curtis jelenleg stabil párkapcsolatban él Barnai Judit korábbi válogatott kosarassal, akiért feleségét is hajlandó volt elhagyni. Nem túl valószínű, hogy félrekacsintgatna, de sosem lehet tudni, négy szívecske sok helyen már felhívás keringőre.

Anna viszont biztosan nem egy csalfa típus, ráadásul nagyon elfoglalt is, ezért minden szabadidejét igyekszik újdonsült szerelmével tölteni, de ha Krausz Gábor folyton Ausztriában intézi a konyha dolgait, annak csakhamar nagyon rossz vége lehet.

Egy magára maradt szép nő előtt ugyanis mindig sorban állnak az udvarlók, sosem marad sokáig magányos, ezért Krausz Gábornak is oda kell figyelnie. Sokan most sem értik, hogy miért nem vette már feleségül Annát - akinél jobbat keresve se találhatna. De mint tudjuk, a tündérmesék és a valóság csak ritkán találkoznak.

Most érkezett azonban a bejelentés, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna az Ázsia Expressz 4. évadában ismét több hétig össze lesznek zárva,

úgyhogy a magányos hónapoknak most úgy tűnik egy időre vége, a kalandos reality azonban  újabb kihívást fog majd jelenteni. Lehet hogy belebuknak, és beigazolódik sokak felélme - de még az is lehet, hogy végül megnyerik ezt a műsort is. Na az lenne csak az igazi csoda!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás