promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kudarcra van ítélve Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata - szakértő szólalt meg az ügyben, ezért szakíthatnak
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Exkluzív véleményt kaptunk a párkapcsolati szakértőtől, ez vár Mikes Annára, ha a séffel marad.

Egy egész ország álma teljesedett be amikor kiderült, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata elhagyta a Dancing with the Stars díszletét és a való életben szökkent szárba köztük a szerelem. Azóta hihetetlen érdeklődés övezi a fiatalok kapcsolatát, amiben jelen pillanat szerint, akármekkora is a szerelem, rengeteg a buktató.

Megkérdeztünk egy párkapcsolati szakértőt, hogy mi lehet a végkimenetele ennek a csodálatos, tündérmesébe illő szerelemnek és igencsak kijózanító pofont kaptunk.

Anna legutolsó interjúja sok mindenre rávilágított. Kiderült, hogy összeköltöztek Krausz Gáborral és az is, hogy a közös forgatás csodálatos, meghitt, intim időszaka után bele kellett csöppenniük a hétköznapok valóságába. A legtöbb párkapcsolat nem viseli jól az ilyen váltásokat és nagyon összehangolt csapatmunka kell hozzá, hogy egyik fél se sérüljön a megváltozott szituációban. Krausz Gábort az emberek egy családcentrikus férfinak ismerhették meg, emellett pedig maximalista is, minden fronton jól szeretne teljesíteni. Ezen a fronton is változások történtek: egy éve sincs, hogy Tóth Gabival kimondták a kapcsolat végét és máris egy újabb együttélésben találja magát. Ráadásul ugyanúgy ráirányul a médiafigyelem, csak immáron a volt felesége nélkül, egyedül kell megállnia a helyét, egy másik nő oldalán. Mikes Annával való kapcsolata ráadásul nem ment végig a megszokott ismerkedési fázisokon: rögtön egy majdnem 0-24-es együttlétben találták magukat, amibe a kezdetektől fogva belelátása volt a nézőknek, sőt, groteszk módon a szavazataik leadásával még alakíthatták is ezt a bimbózó szerelmet.

Hiszen gondoljunk bele: ha bent tartják őket a nézők, akkor kapnak még egy hét reménykedést, még egy hetet a valóra vált Disney meséből. Hatalmas a nyomás a páron, mindenki azt reméli, hogy holtodiglan együtt lesznek, miközben a volt feleség árnyéka a média jóvoltából folyamatosan felettük lebeg. Az, hogy Gabit esetleg szerepeltetik a Dancing with the Starsban újabb fordulópont lehet: nyilván Mikes Annát is visszahívják a műsorba, ezzel pedig (már ha a táncosnő így is elvállalja a szereplést) olyan versenyhelyzetet teremtenek a két nő között, amit Krausz Gábornak egyedül nagyon nehéz lesz kiballanszíroznia.

Azt is vegyük figyelembe, hogy Gabi korábbi nyilatkozatai alapján Krausz Gábor nehezen fejezi ki az érzéseit, azonban ismét egy művészt sikerült maga mellé találnia, aki szenvedélyes, akinek rengeteg ingerre van szüksége, aki nagyon magas hűfokon ég. Kérdés, hogy Gábornak sikerül-e felnőnie a feladathoz, vagy esetleg abban a szerencsés helyzetben találja magát, hogy Annának pont hogy nem az előadói világban megszokott teátrálisságra van szüksége, hanem egy megbízható, csendes, stabil kősziklára, akihez hazaérve megtalálhatja az egész nap nélkülözött nyugalmat.

Nagyon sok buktatója van ennek a kapcsolatnak jelenleg, de mindkét emberben megvan a potenciál arra, hogy ezt sikerre vigye. Ám elég egyetlen botlás és a tündérmese papírvékony üvegként fog darabokra törni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás