promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna kendőzetlenül megvallotta milyen a négy fal között, rengetegen nem gondolták volna a huncut arcú táncosnőről
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata rejteget még titkokat, ám a titkok mindig kiderülnek.

A tavalyi év bulvár szempontból legalább annyira szólt Tóth Gabiról és a válásáról, mint Krausz Gábor és Mikes Anna egymásra találásáról. Gabi gyorsan megtalálta az új párját, és ez rengeteg olvasóban jókora ellenérzéseket szült, a félrelépés vádja is komolyan felmerült -de az énekesnő azóta többszörösen tisztázta magát.

Ezek után nagyon sokan álltak Krausz Gábor oldalára, és a szimpátia olyannyira felerősödött iránta, hogy végül a Dancing with the Stars döntőjét is sikerült megnyernie, ahol végső soron nem a zsűri, hanem a nézők szava volt a döntő. Tóth Gabi a gratulációjában némileg szellemesen meg is jegyezte akkor, hogy örül neki, hogy ő is sokat tett hozzá ehhez a győzelemhez, amiben kétségkívül van némi igazság.

A DWTS alatt rögtön szárnya kaptak a találgatások, hogy vajon van-e több is Krausz Gábor és Mikes Anna között a szigorú szakmai kapcsolatnál?

Sokan úgy gondolták, hogy ez teljes képtelenség, mert attól, hogy ennyire jól mozognak együtt tánc közben, még nem érdemes hosszútávú következtetéseket levonni, ez a tánc természetéből fakad, és a profi táncpartnerekről is gyakran hihetnénk azt a színpadon mutatott produkcióikból, hogy egy párt alkotnak - pedig nem is.

Sokan azonban mégis abban bíztak, hogy a sztárséf és a táncosnő között valódi kémiát lehet látni a TV-ben, és mint később kiderült: nekik lett igazuk.

Krausz Gábor elég korán beleszeretett Annába, a tánc valóban összehozta őket, de nem akartak a nyilvánosság elé lépni a kapcsolatukkal, ezért hónapokon keresztül titkolóztak. Végül a döntő után több héttel derült csak ki, hogy tényleg együtt vannak, ami sok szempontból olyan, mint valami tündérmese.

A válás szomorú dolog, de itt Tóth Gabi és Krausz Gábor is gyorsan megtalálta a szerelmet, ami mindenki reménye szerint sokkal tartósabb lesz, mint a sztárpár házassága volt. Anna azonban azóta sem nagyon szólal meg, csak néhány instagram bejegyzésből és történetből értesülhetünk róla, hogy valóban fülig szerelmes Krausz Gáborba.

Az táncosnő azonban most megtörte a csendet, és kivételt tett a Palikék világa kedvéért, itt első ízben beszélt részletesen a Krausz Gáborral való kapcsolatáról. Erről itt is írtunk már korábban.

Az interjúnak azonban van egy másik, különösen izgalmas aspektusa, mikor Anna arról beszél, hogy a munkájában nagyon határozott, de a magánéletében teljesen más karakter.

Palik László arról kérdezi a csinos táncosnőt, hogy a privátszférájában is ennyire határozott volt mindig, amire Anna elárulta, hogy egyáltalán nem. Ha azt mondják menjen balra, akkor arra indul, ha az ellenkező irányba, akkora arra, otthon egyszerűen teljesen máshogy viselkedik.

Én otthon? Én teljesen más karakter vagyok, tehát a négy fal között ilyen... kiscica.

Anna mindehhez érzékletesen grimaszol is, ami némileg megnehezíti a táncosnő sorainak pontos idézését, ám erről szerencsére ti magatok is meggyőződhettek, csak a 12. perc környékére kell tekerni a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás