promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna most egy ország előtt mondta ki azt a szót Krausz Gáborral kapcsolatban, amire sokan vártak már
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna nagyszerű interjút adott, öröm végighallgatni.

Már az ország úgy él, hogy egy tündérmese valóra vált, aminek nagyon sokan drukkoltak. Ez a sztori pedig több hónapig formálódott, míg végül beteljesült. Még tavaly augusztusban kezdődött egy nagyon pörgő téma, amely uralta a Google-keresések listáját, és a cikkek hatalmas kattintásszámot generáltak. Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításáról és válásáról volt szó, majd utána sok sztori következett ebből, hiszen Tóth Gabi és Krausz Gábor is fontos és hatalmas népszerűségnek örvendő műsorokban vettek részt az ősz folyamán. 

Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! című műsorban zsűrizett, míg Krausz Gábor a Dancing with The Stars című műsor következő évadában a TV2-n, és hatalmas médiaérdeklődés követte a műsorokat.

Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatáról már az elejétől kezdve elindultak a pletykák, már az elején összeboronálták őket, majd végül a páros egy igazán romantikus képpel és üzenettel jelentette be, hogy bizony összejöttek. Azóta pedig nagyon sok víz folyt le a Dunán, és a páros csak nagyon ritkán nyilatkozik arról, hogy mi történik a közös életükben. Ám most Mikes Anna megtörte a csendet, Palik László műsorában a YouTube-on adott egy hosszabb interjút. A Palikék Világában 35 perces beszélgetést folytattak vele a műsorvezetők, amelyben rengeteg érdekes dologról esett szó.

Sok olyan témába is belementek, amelyről eddig kevésszer esett szó.

Mikes Anna a műsorban nagyon őszintén beszélt Krausz Gáborral való kapcsolatáról, és ennek a kapcsolatnak a formálódásáról is. Elhangzott az a szó is, amitől sokak szíve telik meg melegséggel, Mikes Anna úgy jellemezte a kapcsolatukat és a Dancing with The Stars-os győzelmüket, hogy álomszerű.

Azt is megtudhattuk, hogy Anna a magánéletét nagy privátban kezeli, a barátairól sem tett ki képeket korábban, mivel a magánéletével soha nem szerette volna felhívni magára a figyelmet.

Mikes Anna az interjúban hosszan is beszél minderről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás