promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna bűncselekmény áldozata lett, itt vannak a részletek
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amikor felfogta mi történt, nagyon kétségbeesett: mégis ki képes ilyesmire?

Bár Mikes Anna az elmúlt évek alatt sem volt ismeretlen a tévénézőknek, az igazi átütő sikert a tavalyi év hozta meg neki. Anna a Táncművészeti Egyetem tanára, illetve csoportos és egyéni órákat is tart, így semmiképpen sem unatkozik. Az RTL aztán néhány évvel ezelőtt gondolt egyet és felkérte a Dancing with the Stars első évadában való szereplésre és annyira szimpatikus volt a nézőknek, hogy a csatorna a későbbi évadokra is visszahívta. Táncolt már Noszály Sándorral, Kökény Attilával és Kamarás Ivánnal is, de ha Mikes Anna táncpartnere kerül szóba, akkor mindenki Krausz Gábort fogja mondani. Már csak azért is, mert bár a táncoslány szupertehetséges, a korábbi évadok nem hozták meg számára a győzelmet, erre egészen a 4. évadig kellett várnia. Azonban Anna (ahogy azt szerintem mindenki tudja) nem csak egy kupával, hanem egy remélhetőleg életreszóló boldogsággal is gazdagabb lett: nem csak a táncparketten forrt a levegő közte és Krausz Gábor között és bár sokáig nem akarták elismerni, végül engedtek a nyomásnak. Egy gyönyörű közös képpel és egy Szépség és a Szörnyeteg idézettel tudatták: igen, köszönik szépen, boldogok és szerelmesek.

A kapcsolatuk azóta is tart és bár mindkét fél igyekszik óvatosan fogalmazni, olyan elképesztő érdeklődés van irányukba, hogy egyre nehezebb megőrizni a magánéletüket, csak egymásnak. Erre azért is szükség van, mivel még friss a kapcsolat és a kezdeti fázisban még a felek mindent csak egymással akarnak átélni és megosztani, valamint Krausz Gábor felelős édesapa, így minden mondatát és tettét átgondolja annak fényében, hogy mi lesz ha azt a kis Hanni néhány év múlva meglátja, elolvassa.

Most azonban a párnak egy igen kellemetlen dologgal kellett szembenéznie: az énekesnő egyre nagyobb médiafigyelmet kap és hihetetlen sokan isszák minden szavát, ez pedig másoknak is szemet szúrt, akik egyből ügyeskedéssel akartak hasznot húzni a művésznő ismertségéből. Instagramon létrehoztak egy hamis adatlapot Anna nevével, képeivel és adataival. Az oldal még elég kezdetleges volt és szerencsére Anna hamar észrevette, követőit pedig azonnal arra kérte, hogy jelezzék minél többen az adminisztrátorok felé, hogy visszaélésről van szó, nem ő az új adatlap tulajdonosa.

Ha sokan csak legyintenek a történtekre és azt gondolják, hogy egy kamu adatlap még nem a világvége, akkor őket el kell, hogy keserítsem: ez egy nagyon komoly visszaélés, ami rengeteg embernek tud kárt okozni. Képzeljük el például, hogy az ismeretlen elkövető elkezd lejárató szövegeket írni Annáról vagy valótlan "titkokat" kifecsegni Krausz Gáborról, sokan pedig nem tudják, hogy a profil hamis, így elhiszik, amiket ott olvasnak. Rosszabb esetben még anyagi haszna is lehet a törvényszegőnek belőle: esetleg valótlan adománygyűjtést indít, adatokat kér el egy nyereményjáték keretein belül, az emberek pedig nem is gyanakodnak, hiszen Mikes Annát mindenki szereti, sokan nem is gondolnának átverésre.

Érdemes azonban vigyázni és figyelni Instagramon a követők számát, illetve a kék pipát, amely a hitelesítést jelzi és azt, hogy valóban az a személy áll az adatlap mögött, aki a képeken szerepel. Reméljük, hogy a segítségkérés kellően sok emberhez eljutott és hamarosan törlik a profilt az Instagramról.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás