promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi rafinált bosszút tervezhet Mikes Anna ellen, Krausz Gábornak is beviheti ezzel az utolsó döfést
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi csak nem száll le Krausz Gáborról és Mikes Annáról.

Mint köztudott, Krausz Gábor és Mikes Anna nyerte meg a Dancing with the Stars 2023-as évadját. A páros itt találkozott először, és itt szerettek egymásba; azóta is dúl a szerelem. Sokan örülnek a sztárséf boldogságának, de úgy tűnik, Tóth Gabi nem akarja, hogy exférjének is kijárjon a jóból, mert olyasmire készülhet, amivel biztos, hogy ki fogja húzni a gyufát az embereknél.

Tóth Gabi egyébként is elég megosztó lett, nagyon sok rosszakarót szerzett magának azzal, hogy otthagyta Krausz Gábort, de nemrég felkerült egy interjú is vele, amiben olyan kijelentéseket tett, ami csak tovább fokozta a tüzet. Az énekesnő ugyanis elismerte, hogy a csalad.hu-n vezetett blogja csak egy munka volt, és mindaz, amit ott írt, nem teljesen, bizonyos esetekben pedig egyáltalán nem felelt meg a valóságnak.


Tóth Gabi elismert énekesnő, de a tánc sem áll távol tőle. Korábban a Szombat esti lázban is versenyzett, most pedig a Fricska Táncegyüttes alapítójával, Papp Máté Bencével alkot egy párt, akivel közösen léptek már fel különböző koreográfiákkal. Ha pedig lehet hinni egy név nélküli informátornak, akkor az énekesnő elindulhat a 2024-es Dancing with the Stars-ban. Gabi már korábban ismerkedett a latin és a standard táncokkal is, és pár napja a Mokkában elárulta, hogy hamarosan újra elkezd tanárokhoz járni, hogy meggyógyítsa a lelkét a tánc erejével.

Viszont ennek nem csak lélekgyógyító oka van, hanem az is, hogy Gabi lehet az idei Dancing with the Stars egyik versenyzője - nem mellesleg pedig Mikes Anna lehetséges ellenfele.

„A TV2 az őszi szezonban Megasztárt indít majd, ahol új zsűricsapat lesz. Ez kapóra jöhet Gabinak is, lehetne ideje a táncos műsorra. Úgy tudom, már zajlanak a Dancing castingjai, és Gabi neve is felmerült, ő pedig biztosan örömmel vállalná a feladatot, hiszen nagyon közel áll a szívéhez a tánc”

- nyilatkozott egy informátor a Blikk-nek.

Tegyük fel, hogy Tóth Gabi tényleg elindul a Dancing with the Stars-ban, mi lehet vele a célja? Nyilván az, hogy a minél előbb végezzen a mezőnyben, esetleg meg is nyerje, hogy bizonyítsa, ő is tud annyit, mint a volt férje, Krausz Gábor, akinek sikerét olyannyira megirigyelte tavaly, hogy még a Sztárban sztár leszek egyik adásában is beszólt a sztárséfnek, aki éppen előtte nyerte meg a táncos showműsort Mikes Annával:

„Innen is szeretnék gratulálni Krausz Gábornak és Mikes Annának, hogy megnyerték a Dancing with the Starst. Örülök, hogy hozzátehettem ehhez…”


Szóval lehet, hogy Tóth Gabi most azt tervezi, hogy úgymond hazai pályán áll bosszút Mikes Annán, mégpedig azzal, hogy előbb fog végezni a mezőnyben, mint ő. És ha tegyük fel ugyanúgy győztesként fejezné be a műsort, akkor bizonyítaná, hogy ugyanúgy ér annyit a parketten, mint volt férje. Persze ez csak akkor valósulhatna meg, ha Mikes Anna az idei Dancing with the Stars-ban is szerepelni fog, mint profi táncos, viszont ha igen, és Tóth Gabi és a versenyzők között lesz, akkor kivételesen feszültségteljes és izgalmas lesz az idei évad.

Ismerve a TV2 húzásait, nem lenne meglepő, ha tényleg ez történne a showműsorban, végülis az sem volt véletlen, hogy a csatorna egy azon hétvégére ütemezte a Sztárban sztár leszek-ben Tóth Gabi és Papp Máté Bence közös produkcióját, illetve a Disney-estet a Dancing with the Stars-ban, amin Krausz Gábor és Mikes Anna a szépség és a szörnyeteg legszebb betétdalára táncoltak.

Mikes Anna és Krausz Gábor A szépség és a szörnyeteg betétdalára táncoltak a Dancing with the Stars 2023. november 4-e, szombati adásában:

Papp Máté Bence és Tóth Gabi közös szereplése a Sztárban sztár leszek színpadán 2023. november 5-e, vasárnap:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás