promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna erre kényszerítette Krausz Gábort, sötét esőfelhők gyülekeznek az álompár feje fölött?
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rajongók sokszor őszintén hisznek a tündérmesékben, de a valóság gyakran sokkal szürkébb.

Egy év sem telt el azóta, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi bejelentették a különválásukat, ma már szinte csak közös kislányuk az egyetlen jele annak, hogy valaha egy párt alkottak - az internet persze nem felejt, mind emlékszünk rá, hogy Tóth Gabi milyen sok alkalommal próbálta a tökéletes család látszatát kelteni. Azóta az énekesnő is elismerte, hogy ez óriási hiba volt a részéről, egyszerűen beleragadt az önmaga által gerjesztett megfelelési kényszerbe, ám úgy érzi ezt azóta sikerült levetkőznie.

Gabi a Krausz Gáborral közös fotókat is letörölte az Instagarmmról, ami igencsak sok mindent jelenthet, Krausz Gábor ugyanezt nem tette meg.

Az énekesnőre és a sztárséfre is gyorsan rátalált a szerelem, ráadásul mindkét románc egy munkakapcsolatból bontakozott ki. Gábor a Dancing with the Stars alatt rendkívül intenzív napokat élt meg Annával, de saját elmondása szerint az ismerkedésük csak a show-műsor megnyerése után mélyült el igazán, addig ugyanis a produkcióra és a rengeteg gyakorlásra fókuszáltak.

Statisztika is van róla, hogy ők ketten töltötték toronymagasan a legtöbb időt a próbateremben, és bár mindketten állítják, hogy nem a győzelem lebegett a szemük előtt, egy olyan élsportolói mentalitású táncos, mindig a tökéletességre törekszik.

Anna saját elmondása szerint a magánéletében olyan, mint egy bújós kiscica, de mikor táncról van szó, hirtelen a világ leghatározottabb emberévé válik, már a próbák elején megmondta Krausz Gábornak, hogy itt ő a főnök. Az erről szóló beszélgetését Palik Lászlóékkal itt tudjátok megnézni teljes terjedelmében:

A 15. perchez tekerve kiderül az is, hogy a győzelmet nem adták ingyen, rengeteg munkát tettek bele a táncok megkoreografálásába, ha munkáról van szó, Anna nem ismer ellenvetést vagy kifogást, és ezt Krausz Gábornak is el kellett fogadnia, bármennyire is elfáradt olyankor az edzések alkalmával.

"Tök egyszerű a dolog, ha készen vagyunk, akkor mehetünk a táncteremből, ha nem, akkor maradunk. Ez nem időre megy, hogy egy óra, két óra. Hiába vagyunk bent két órát, ha még mindig nem megy. De olyan is volt, hogy 10 perc alatt végeztünk és hulla fáradtak voltunk, na akkor mondom pihi. [...] Ez is olyan, hogy alkalmazkodnunk kell saját magunkhoz, egymáshoz."

Ez a tipikus profi sportolói magatartás. Tehát eredményt akarsz, dolgozz, pont. - Ó de nagyon tehetséges vagyok! - Nem érdekel, dolgozz, dolgozz., dolgozz.

- foglalja össze Anna mondandójának lénegét tömören Palik László. A dolog szépséghibája, hogy miként arra egy párkapcsolati szakértő is felhívta a figyelmet, hogy mióta a műsornak vége lett, egyáltalán nem olyan egyszerű már megoldani az együttléteket, mivel Gábor külföldön vállalt munkát, és Anna is rendkívül elfoglalt a sok felkérés és a táncoktatás miatt. Vége lett a táncosnő diktálta óriási iramnak: árulkodó jel, hogy Krausz Gábor a Dancing with the Stars megnyerése óta egyáltalán nem is táncolt, mert erre már semmi, illetve senki nem is kényszerítheti rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás