promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor lebukott, éveken keresztül várakoztatta Mikes Annát, a sztárséf ezért nem mert korábban lépni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor korábban többször is nemet mondott, sokkal korábban is beteljesülhetett volna a szerelem.

A történetet mindenki ismeri: tavaly bombaként robbant a hír, hogy a közösségi médiában mindig a tökéletes család látszatát keltő Tóth Gabi/Krausz Gábor duó a válás mellett döntött, és a nyár közepén már nem is éltek egy fedél alatt (a papírmunkára csak jóval később került sor, amit sok rajongó nehezményezett is).

Ez mindkettőjük számára egy rendkívül bizonytalan időszak volt, Tóth Gabi mellett azonban ott állt újdonsült párja, a Fricska táncegyüttes frontembere Papp Máté Bence. Krausz Gábornak kicsivel több időbe tellett, mire rátalált az új szerelem, de még így is meglepően gyorsan átjutottak a gyászfolyamaton.

Krausz Gábor nemrég a Palikék világában vendégeskedett, ahol bőszen válaszolt a műsorvezetők kérdéseire. Gábor itt árulta el, hogy augusztus végén tudta meg, hogy Mikes Anna lesz a partnere a Dancing with the Starsban, és akkor még nagyon nagyon tartott a műsortól.

Az oldódás folyamatának azonban a nézők is szem és fültanúi lehettek, hiszen Gábor és Anna hétről-hétre egyre fesztelenebbek voltak, egyik páros sem fejlődött akkorát, mint ők - az elején nem gondolták volna, hogy még meg is nyerhetik a versenyt.

Erről már Anna mesélt - szintén a Palikék világában -, Gábornak eleinte semmi önbizalma nem volt a táncban, nem hitt magában. Ez egy óriási türelmet és kitartást igénylő munka volt. Ezt az interjút itt is megnézhetitek, vagy alatta elolvashatjátok a róla szóló cikkünket:

A párosra külön súlyként nehezedett, hogy a TV-nézők máris összeboronálták őket, holott a forgatás alatt bár rengeteg időt töltöttek együtt, és rengeteget beszélgettek is, ezek inkább a táncról szóltak, és nem a magánéletükről.

A döntő után mélyült csak el igazán a kapcsolatuk, és álltak ki a széles nyilvánosság elé, mikor már biztosak voltak benne, hogy ez a dolog valóban működhet, és nem csak valami futó hóbortról van szó, ami a tánc intimitásából adódóan gyakran megtörténik, még a professzionális táncosoknál is.

Krausz Gábor és Mikes Anna azonban már évekkel korábban is egymásba szerethettek volna, ám erre Krausz Gábor sorozatos visszautasítása miatt nem került sor.

A Dancing with the Stars történetében Mikes Anna volt az első nő, aki profi táncosként nyerni tudott, ez a korábbi partnereivel sosem sikerült. Mire Krausz Gábor sorra került, Anna már rengeteg tapasztalattal rendelkezett, az előző években Noszály Sándor, Kökény Attila, és Kamarás Iván voltak a partnerei, utóbbival egy bronzérmet is elcsíptek.

Most azonban kiderült, hogy Krausz Gábor már évek óta következetes makacssággal mondott nemet a producerek felkérésének, hogy szerepeljen a műsorban. Gábort már a legelső évadban is felkérték, de a sztárséf akkor még nemet mondott, és ez így folytatódott a következő években is.

Végül a válás után Ördög Nóra bíztatására volt szükség, hogy Gábor beadja a derekát, a sors mégiscsak összehozta őket Mikes Annával.

Bármennyire is makacskodott a sztárság, a sorssal nem lehet ellenszegülni.

Ördög Nórának sikerült meggyőznie Gábort, hogy ez a műsor segíthet átvészelni a válás utáni időszakot, mert célt és rendszert hoz az életébe, a táncolás miatt pedig nem kell aggódnia, mert mindenki tudja, hogy ő elsősorban séf, nem pedig profi táncos. 

Krausz Gábor is úgy nyilatkozott, hogy minden a lehető legjobban történt, bár a válás után sokáig alámerült az önsajnálatba és a gyászba, ma már ismét joggal érezheti magát a szerencse fiának. Ki tudja mi történt volna, ha Annával már négy évvel korábban megismerik egymást?

Akkor még nagyon más élethelyzetben voltak mindketten, Tóth Gabi épp várandós volt, lehet nem is lett volna meg a szikra. Ám az is lehet, hogy épp ellenkezőleg, még mindezek ellenére is fellobbant volna a tűz, ami aztán még nagyobb kalamajkához vezetett volna.

A sors azonban úgy tűnik, hogy végül mindent elrendezett. A Krausz Gáborral való beszélgetést itt tudjátok meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás