promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna alaposan helyrerakta Krausz Gábort, már az elején tisztázta hogy ki a főnök
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor nem kaphatott szót, mindenben Anna dönt.

Megvalósult tündérmese. Legalábbis így írják le leggyakrabban a rajongók Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatát a sztárpár rajongói. A sztárséf és a gyönyörű táncosnő találkozása kívülről nézve akár karmikusnak is tűnhet, hiszen nem akármilyen időszakban hozta össze őket a sors. A nagy összeboruláshoz azonban nem volt elég az égiek áldása, Mikes Anna is rengeteget tett azért, hogy így alakuljon.

A Dancing with the Starsra való felkészülés kezdete nagyjából egybe esett azzal az időszakkal, mikor Tóth Gabi és Krausz Gábor kimondták: vége. Ilyenkor azt hihetnénk, hogy szükség van némi gyászidőszakra, de a dolog nem ennyire egyszerű: könnyen lehet, hogy mire megszülték a döntést, valójában már elgyászolták a kapcsolatot is. Erre majd az idő fog válaszolni, bár a nyilatkozatokból egyelőre úgy tűnik, hogy a felekben van még érzelem.

A gyászidőszak végét azonban mindig azt jelzi, mikor a zavaros érzelmek egyszerű hálává alakulnak. Hála a jóért, és hála a rosszért is.

Krausz Gábor azonban rendkívül hálás lehet(ne) egykori feleségének, nem csak azért, mert egy közös gyerekkel ajándékozta meg őt, hanem azért is, mert szinte szó szerint Mikes Anna karjaiba lökte. Gabi azon nyomban Papp Máté Bence mellett találta magát, de Krausz Gábornál sokkal lassabban ment végbe a változás.

A Dancing with the Stars épp kapóra jött a fiatal séfnek, mert célt és fókuszt adott a napjainak, ami egy kigyógyult függőnél különösen fontos (Krausz Gábor korábban őszintén vallott drog-, és szerencsejáték függőségéről is, melyek szerencsére már csak a múlt homályába vesztek), de arra még ő sem számított, hogy a verseny során Annával is egymásba szeretnek.

Így válnak a szomorú drámák happy enddel végződő történetekké.

Gábor egy olyan időszakban találkozott Mikes Annával, amikor kifejezetten törékeny, sebezhető lelkiállapotban volt - és a gyengeségek mindig sokkal erősebb kapocsként szolgálnak két ember között, mint az erősségek.

Ezért szeretik a gyerekek sokszor jobban Pókembert vagy Batmant, mint Supermant - ő tökéletes, nehezebb kapcsolódni hozzá. Clark Kent persze már megint más eset. De még mielőtt túlságosan belebonyolódnánk a képregényhősök filozófiájába, csak állapítsuk meg a tényt: Krausz Gábor tavaly nyáron inkább emlékeztetett az esetlen Clark Kentre, mint az erőtől duzzadó Supermanre.

Mikes Anna is arról mesélt legutóbb Palik Lászlóéknak, hogy Gábornak nem volt önbizalma. Mint mondta, jó alapanyag volt, megvolt az erőnléte (előtte 10 kilót fogyott!), csak nem hitt magában. De Anna gyorsan helyrerakta ezt a botladozó önbizalmat.

"Nekem az a dolgom, hogy az én kezemben van a pálca, tehát azt csináljuk, amit én mondok. [...] Mondtam, hogy nem baj ha te nem hiszel magadban, bennem kell hinni. [...] Neki csak annyi a dolga, hogy amit én mondok, azt kell csinálni."

A jó pedagógiának végül meglett az eredménye, hiszen Anna és Gábor hétről-hétre óriásit meneteltek a Dancing with the Starsban, aminek végül a döntőjét is sikerült megnyerniük, nem sokkal később pedig a kapcsolatukat is felvállalták a nyilvánosság előtt. Hát mi ez, ha nem tündérmese? Az említett részt itt tudjátok megnézni a 7. és s 11. perc között:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás