promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerelmes vagyok Krausz Gáborba és ezt már a párom is észrevette, üvöltözésig fajul a vita ha a Séfek séfét nézem
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 teljesen tiltólistán van nálunk, már a logótól is felizgulok.

Mira egyik nap bekapcsolata tévét és nem gondolta, hogy ebből bármi gond lenne, azonban a reklám után bejött egy műsor, ami megváltoztatta az életét. Most az ő történetét olvashatjátok:

Gondolom mindenkinek megvan az az élmény, amikor rajongtok valakiért, akiről ábrándoztok, akár reménytelenül is. Én ezt az élményt egészen későn tapasztaltam meg, egészen pontosan egy szülői látogatás alkalmával. Éppen édesanyámékat látogattam meg és semmi különöset nem látta a napban: a szokásos ebéd melletti beszélgetést akartuk lefolytatni, de édesapám már nem fiatal: helyettünk szívesebben társalog a tévével, esélyünk sincs versenyre kelni a modernkori technikával.

Ez történt aznap is, amikor az első vita kirobbant köztem és a párom között, de esélyem sem volt felmérni, hogy ez az egyetlen eset mekkora lavinát fog okozni. Az volt, hogy épp foci ment a tévében és apukám mondta hogy Tóth Gabi exférje népszerűsíti a meccsekre való fogadást.

Mondom mi van? Ez most komoly? Hát ekkor már érdekelt, hogy mit rugdosódnak ott össze a pályán. Lement a meccs, majd apu megmutatta, hogy melyik celebeink szurkolnak a géppuskalábú nagyjainknak és ekkor felfedeztem ott egy szimpatikus borostás úriembert,

Ő volt Krausz Gábor. Mivel gyakorló háziasszony voltam, aki szeretett volna a kedvese kedvére tenni, így gyakran néztem főzős videókat, így a két szenvedélyem épp egybe esett.

Az összes részt megnéztem, amiben szerepel és tűkön ülve várom a Séfek séfe első adását, de jelentkeztem is a műsorba. A párom megöl a féltékenységével, de én úgy érzem, hogy végre most vagyok jó úton, fizetés, karrier, szakma szempontjából. Ugyanakkor az is igaz, hogy nem ilyen párkapcsolatra vágytam, ez a plátói szerelem amit érzek, szinte minden energiámat felemészti. Ötletem sincs, hogy mit tegyek, csak azt tudom, hogy mire vágyok: nyugalomra és egy hétvégére Krausz Gáborral egy elszigetelt, világvégi faházban, ahol az egyetlen társunk egy bogrács.

Itt pedig egy szupermenő összeállítást találhattok a séfről, ami segít tisztába tenni azt, hogy miért is ilyen szupermacsó a séf:

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás