promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A párom elvitt vásárolni a születésnapomon: megláttam egy fotót a telefonjában, nap végén szakítottam vele
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Véletlenül nyitottam meg a telefonja galériáját, de egyből összeállt a kép.

Beáta csodás szülinapi ajándékot kapott a párjától, bármelyik nő örült volna egy ilyen lehetőségnek. Akkor mégis mi tudott félremenni? Most az ő történetét olvashatjátok:

Kaptam egy rakás gyönyörű ruhát születésnapomra és kidobtam a pasimat. Akár valami klisés amerikai film bevezetője is lehetne, nekem azonban életem egyik legmegalázóbb élménye volt az a bizonyos nap. A párommal négy hónapja voltunk együtt, ami még nem túl hosszú idő, így nem is voltak nagy elvárásaim a születésnapomat illetően. Ezért is ért különösen kellemes meglepetésként, amikor magától felajánlotta, hogy töltsük együtt. Izgatottan vártam, hogy mivel készül és nem okozott csalódást: azt mondta az egész napot a kedvenc plázámban töltjük, és ruhavásárlással, valamint egy fodrásszal szeretne meglepni engem. Madarat lehetett volna fogatni velem: végre nem valami béna ajándék, aminél meg kell játszanom, hogy örülök neki, hanem egy tényleg rám szabott program, ahol én vagyok a középpontban.

Fantasztikusan éreztük magunkat. Kávéztunk egyet, sütiztünk, ebédeltünk, aztán belevetettük magunkat a vásárlásba. Azon gondolkoztam, hogy nekem van a legszuperebb pasim, mert sorba hozta oda a ruhákat a próbafülkéhez, mi állna jól, egész nap dicsért, csodálatos volt. Egy kicsit még huncutkodtunk is a próbafülkében. Úgy a nap felénél járhattunk, amikor a párom elment mosdóba, nekem meg akkor jutott eszembe, hogy egy fontos telefont el kellene intéznem. Az én mobilom lemerült, így elővettem az övét és feloldottam. A galéria volt megnyitva, ahol egy rakás fotó szerepelt egy nőről: elsőre nem tudtam hova tenni, de akkor beugrott a neve. A pasim exbarátnője volt. Teljesen összezavarodtam, nem értettem miért van ez megnyitva a telefonján, mégis, mire véljem? Ám az igazi meglepetés a második felismerésem volt.

A ruhák, amik a lányon, vagyis a pasim exén voltak, most ott figyeltek az én bevásárlószatyromban is. Azokat a ruhákat vetette meg velem, amiket az exe is hordott és olyan frizurát csináltattunk nekem, amilyen neki is volt. Teljes mértékben átszabott az ő stílusára, a cipőtől kezdve a sminkig. Olyan méreg öntött el, amilyet még soha életemben nem éreztem. Időközben kijött a srác a mosdóból és meglátta a kezemben a telefont a megnyitott fotókkal. Azonnal kikapta a kezemből és számon kért, hogy mégis mit képzelek. Nekem sem kellett több, azonnal beleálltam a helyzetbe. Nagyon kellemetlen volt, jelenetet rendeztünk, nem tudtam megemészteni, hogy arra vágyott, hogy hasonlítsak a volt barátnőjére. Ő ostobának nevezett és azt mondta a nyomába sem érhetek annak a lánynak, örüljek neki, hogy egyáltalán rám nézett. Teljesen kifordult magából. Mikor kicsit lehiggadtunk elmondta, hogy még mindig az exébe szerelmes. Én is mondtam csúnya dolgokat, amikért elnézést kértem, ő is így tett. Természetesen a szakítás mellett döntöttünk. Nagyon fáj, mert még mindig szeretem, de hiszem, hogy lesz majd egy olyan férfi, aki lezárta az exével való kapcsolatát és olyannak szeret majd, amilyen vagyok. Ő időközben rendezte a sorait a volt barátnőjével és újra együtt vannak.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás