promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A lányom bemutatta az új barátját, bennem pedig meghűlt a vér: gyáván csendben maradtam, pedig üvölteni akartam
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ legrosszabb apja vagyok és a lányom jobbat érdemel, de ez a titok az egész családomat tönkreteheti.

Miklós írt ma nekünk üzenetet, aki éppen egy hatalmas tévedését akarja, de nem meri kijavítani. A történet ismeretében mindenképpen azt javasoljuk, hogy vállald a következményeket és azonnal cselekedj! Most az ő történetét olvashatjátok:

Egy utolsó, gyáva gazember, egy akasztanivaló bolond, egy félnótás semmirekellő vagyok. Van egy csodálatos családom. Egy feleségem, egy kisfiam és egy nagylányom. Sok idő telt el a két gyermek születése között és ebben az időben a kapcsolatunk egy nagyobb krízist élt át. Eltávolodtunk egymástól, nem volt intimitás és nincs mit szépíteni, máshol kerestem a testi örömöket, lett egy hölgy az életemben. Elég jól elvoltunk, még azon is elgondolkoztam, hogy nem lennék még öreg új életet kezdeni, de végül ezt sem léptem meg. Maradtam a feleségem mellett és egyik reggel úgy döntöttem, hogy rendbehozom az életünket. Innentől igyekeztem  kedvében járni, mindenben segíteni neki, mellette lenni, támogatni és a munkám szép lassan kifizetődött.

Kibékültünk. De még hogy! Ismét visszaállt az életünkbe a romantika, az intimitás és a feleségem mindkettőnk legnagyobb megdöbbenésére hamarosan teherbe esett. A lányunk ekkora már 10 éves volt, kicsit kamaszodott, de még így is örömmel várta a kisöccsét. Azonban nem sokáig örülhettem a hírnek, ugyanis kaptam egy üzenetet, az irodába, ahol dolgozom. Egy fotó volt egy babáról. Az arcán szív alakú anyajegy volt, a szeme gyönyörű barna, mosolygott, hirtelen azt hittem valaki rossz helyre dobta a postát, de ekkor elolvastam az üzenetet:

Nyugodj meg, nem fogunk megkeresni, soha. De azt akartam, hogy az életben legalább egyszer lásd a fiadat. Üdv: Nati

Ledermedtem. Ez a családi titok már így is épp emésztett, éppen mikor elkezdtem volna elfelejteni a botlásomat, hirtelen a kezemben tartottam a félrelépésem eredményét.

Egy ideig rettegtem, azonban Nati tartotta a szavát és sosem keresett meg. Megszületett a (másik) fiam és az életünk telt, múlt. Családként, boldogan éltünk, csak úgy elröppentek az évek, egészen addig, míg az én drága kislányom be nem jelentette, hogy van egy komoly udvarlója és szeretné, ha megismernénk. Előre szólt, hogy kicsit fiatalabb, mint ő, de korkedvezménnyel érettségizett és két egyetemi szakra is jár, így kivételesen intelligens fiú.

Mi nagy izgalommal vártuk az anyjával, nem az első fiú volt, akit hazahozott, de ennyire még senkiről sem áradozott. Egy csütörtök esti napot választottunk az új barátja megismerésére. A feleségem főzött, készítettünk elő egy kis bort is, hogy lássa, hiába fiatalabb, nem kezeljük gyerekként. Másodpercre pontosan a megbeszélt időbe érkezett. Kinyitottam az ajtót, kezet nyújtottam, bemutatkoztam, de a nevem feléig sem jutottam. A felismerés félelmetes volt és reméltem, hogy tévedek, de lehetetlen volt.

A fiúnak mélybarna szeme volt, az arcán pedig egy szív alakú anyajegy. Próbáltam összeszedni magam, de kirohantam hányni, mikor épp nem rám figyeltek. A beszélgetést nem tudtam, hogyan tereljem arra a kérdésre, ami egész este a fejembe járt, de végül az élet megoldotta: Bendegúz (így hívják) elkezdett mesélni az édesanyjáról, aki rengeteget dolgozott egyedülálló anyaként, hogy mindene meglegyen. A lányom pedig ekkor kontrázott:

Nati csodálatos nő. Csodálatos. Csak volt egy nagy szerelme, aki végül elhagyta. Tőle van Bendegúz is.

Megsemmisülten ültem az asztalnál. Néztem a lányomat és az új barátját, aki a féltestvére. Az este végén együtt távoztak és bele se mertem gondolni miket művelnek. Beszélnem kell vele, mondanom valamit, de azzal az ő, az én, Bendegúz, Nati, a feleségem és a fiam életét is tönkreteszem. Gyáva vagyok, de előbb utóbb elkerülhetetlen, hogy találkozzak Bendegúz anyjával (újra), ha pedig néma maradok, annak beláthatatlan következményei lesznek.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás