promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beültünk a párommal ebédelni, ekkor azonban megláttam valakit: óriási üvöltözés lett, azonnal elviharzott a feleségem és azóta sem láttam
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ráadásul mindez a házassági évfordulónkon történt, amiből lehet, hogy ez volt az utolsó.

Pechesebbnél pechesebb szitukat olvashattam már a beérkező levelek közül, de szerencsétlen Milán (35) esete, aki csak a nejével akart vacsorázni egyet, azt hiszem mindent visz:

Nos, kezdeném azzal, hogy már rögtön a levél elején elismerem a felelősségemet. A kapcsolatunk elején hazudtam a feleségemnek, ami nem volt szép dolog, mivel ilyen alapokra nem épülhet őszinte kapcsolat és ha nem követem el ezt a hibát, akkor nem lennék ekkora slamasztikában. Azonban arra, ami történt, finoman szólva sem számítottam.

A 3. házassági évfordulónkat ünnepeltük Évával, aki a világ legcsodálatosabb nője, csak én voltam akkora tökfilkó, hogy a kapcsolatunk elején még nem tudtam, hogy biztosan akarok-e komoly kapcsolatot. Éva türelme, szeretete és szenvedélye azonban teljesen átfordította bennem az agglegénylétet és azon kaptam magam, hogy minden percemet ezzel a nővel akarom tölteni. Éva maga a megtestesült gerinc, egyenesség, megbízhatóság, így a minimum az volt, hogy én is teljes elánnal vetem bele magam a jövőnk tervezésébe és így is tettem... nagyjából fél év után.

Mi történt abban a fél évben? Jogosan merül fel a kérdés: egy másik lánnyal is kapcsolatot folytattam, ő volt Evelin. Evelin az a lány, mint amit a zsiráfra szoktak mondani: szép, szép, de otthonra nem kéne. Tudom, kegyetlenül hangzik és ez alapján egy hímsoviniszta baromnak tűnök, de így volt. Szerettem vele időt tölteni, tüzes volt, minden kalandban és őrültségben benne volt, rengeteget buliztunk, tivornyáztunk, de ennyi. Értelemszerűen egyik lány sem tudta, hogy úgymond megcsalom, azonban egyik alkalommal Evelinnél lebuktam. Már amúgy is szakítani akartam vele, így nem viselt meg túlzottan a dolog, őt viszont meglepően rosszul érintette. Sírt, tajtékzott a dühtől, ordítozott és kidobott a lakásból. Évával ezek után lett igazán harmonikus a kapcsolatunk, csak rá koncentráltam és soha többet nem kacsingattam kifele a kapcsolatból. A szerelemből összeköltözés lett, eljegyzés, házasság, esküvő és most itt vagyunk, a harmadik házassági évfordulónkat ünnepeltük. Egy csodálatos szentendrei helyszínt választottunk, borozgattunk, beszélgettünk, flörtöltünk mint a tinédzserek, szuper volt a hangulat.

regi-ismeros-kellemetlen-meglepetes

Ekkor azonban felbukkant valaki az utcában, egy régi ismerős én pedig szinte lefagytam. Fel akartam pattanni és berohanni az étterembe, hasmenést színlelve, vagy bármi, de késő volt. Evelin felismert és az arcából ítélve nem lettem kevésbé ellenszenves a szemében. Odalépett az asztalunkhoz, negédes tettetett mosollyal és nyájasan megszólalt:

Milán, kedvesem, de örülök, ezer éve. Ki ez a csinos hölgy? Bemutatkoznék, Evelin vagyok. Jól sejtem, hogy te vagy az a lány, akit velem csalt fél évig ez a Casanova? Oh, jaj, az ott egy karikagyűrű? De kellemetlen, remélem nem rontottam el semmit. Jó, hogy meg tudtál neki bocsátani, miután én kidobtam örülök, hogy volt neki egy támasza. Na, de hagylak is titeket enni, jóétvágyat.

A csendet vágni lehetett volna. A feleségem arca márvánnyá merevedett ahogy nézett és szépen lassan bekúszott a tudatába a felismerés. Többször mondta a kapcsolatunk elején, hogy furcsa vagyok és mint mondtam, okos nő. Ennyi elég is volt neki, hogy összerakja a képet. Felállt, én meg akartam fogni a kezét, de intett, hogy hagyjam és ekkor váratlan dolog történt: rám üvöltött, hogy soha többet nem akar látni. Még sosem emelte fel a hangját.

Teljesen megsemmisültem. A kellemetlen meglepetés nem csak a napunkat, hanem lehet, hogy a házasságunkat, a jövőnket és a boldogságunkat is tönkretette. Nem tudtam haragudni Evelinre, igazi féregként viselkedtem, magamat utáltam. Hogy tehettem ilyet? Két nővel is? A feleségem azóta nem jött haza és semmilyen platformon nem érem utol, nem tiltott le, de sehol nem válaszol. Csak reménykedni tudok benne, hogy meg tudjuk beszélni és a fél évnyi botlásom után következő két és fél év elég lesz neki azon, hogy továbblépjen ezen az egészen és újra együtt legyünk. Bármire hajlandó lennék érte.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás