promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerelmes vagyok egy férfiba, de a barátnője még jobban lázba hoz: bevallottam nekik az érzéseimet, amit ezután tettek pedig az egész életemet megváltoztatta
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bátraké a szerencse és lépnem kellett, mert csak rájuk tudtam gondolni, a válaszuktól padlót fogtam.

A mai történet egyesek számára megdöbbentő lehet, egy nem mindennapi történést osztott meg velünk Éva (22), aki követte azt amit a szíve diktál, mindenki döntse el, hogy ezzel jól járt-e:

Azt hittem ilyen csak a filmekben létezik, teljesen össze voltam zavarodva. A baráti társaságunkba egyik alkalommal bekerült egy új srác. 25 körüli, hosszabb haj, elképesztően laza és sármos kisugárzás, minden figyelmet azonnal magára vont, mindenki vele akart beszélgetni, őt akarta lenyűgözni és én sem voltam ezzel másképp. Viszonylag szépnek mondanak, így magabiztosan vetettem bele magam a társalgásba és szép lassan minden figyelme csak rám irányult. Sjanos a vonzó külső mellett még esze és humora is volt, teljesen levett a lábamról. Már épp kezdtem volna a következő fokozatba kapcsolni, amikor a srác széles mosollyal odaköszönt valakinek: egy gyönyörű lány lépett oda hozzá és hosszan megcsókolták egymást.

Teljesen összeomlottam, de nem az volt, az egyetlen bajom, hogy koppantam: a barátnője látványa, a külseje, az illata, valami olyan dolgot váltott ki belőlem, amit előtte még sosem éreztem. Minden porcikáját szexinek tartottam, le sem írom, hogy milyen gondolatok jártak a fejembe. A hosszú hajú sármos fiú gyorsan bemutatta az újonnan érkezett idegent a többieknek és visszaült hozzám, a barátnőjével együtt. Legnagyobb meglepetésemre vele is remekül elbeszélgettem és éreztem, hogy ebből baj lesz: egy szerelmi háromszöget semmiképpen sem akartam és olyan bonyolult volt az egész szitu, meg kavarogtak az érzéseim, hogy úgy döntöttem, nem akarok ezzel foglalkozni. Az este végén mindenki elindult haza, azonban még aznap üzenetet kaptam a sráctól, rá nem sokra pedig a lánytól is és írásban folytattuk a kommunikációt.

Fogalmam sem volt mi történik: mintha mindkettőjük részéről éreztem volna egy szikrát, de hogy bármelyikük is elmenne a megcsalásig... ez nagyon meglepett volna. A társaság elég sok programot szervezett közösen, így mi is egyre többet találkoztunk és egyre többet tudtunk meg egymásról. Szemmel láthatóan mindketten tudtak arról, hogy beszélgetünk és ez egyáltalán nem zavarta őket. Egyre inkább belemásztak a gondolataimba, hol az egyik, hol a másik, hol mindkettő érdekelt és egyik nap úgy döntöttem, hogy tiszta vizet öntök a pohárba: megőrültem, vagy tényleg szinkronban flörtölnek velem?

Elhívtam őket egy csendes helyre és rövid felvezetés után előálltam a kérdéssel, ami elképesztően suta volt kimondva:

Mi van közöttünk? Hármunk között? Közöttetek?

Összenéztek és szemmel láthatóan kinevettek. Elmagyarázták, hogy nyitott kapcsolatban élnek és nem korlátozzák egymást semmiben, azonban eddig annyi kalandjuk volt, hogy megunták ezt az egészet és stabilabb, de izgalmas dolgot szeretnének. És itt jövök én a képben: jól éreztem, hogy érdeklődnek irántam és fel is vázolták a szituációt: mindketten nagyon szimpatikusnak találnak, így ha én is benne vagyok, akkor próbáljunk meg egy kapcsolatot, melynek mindannyian aktív részesei vagyunk. Forgott velem a világ, ennél nagyobb őrültséget még nem hallottam.

Belementem. Azóta hárman élünk együtt és az életünk csodálatosabb nem is lehetne: boldog vagyok velük és ők is velem: nincsenek tabuk, nincs korlát, vagy bármilyen felesleges kötelék, csak a színtiszta boldogság, nyugalom és izgalom. A baráti társaságunk elsőre furcsállta a dolgot, de már elfogadták, mindketten úgy viselkedünk a sráccal mint a barátnői, hiszen azok is vagyunk. Sokan nem értenek meg, én azonban úgy érzem, hogy életem legjobb döntése volt bátornak és egyenesnek lenni, rákérdezni a dolgokra, ezáltal találtam meg önmagam.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás