promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lementem a boltba és egy nő leszólított: belementem a játéba és nem csak a boltban voltak aznap durva akciók
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eközben otthon várt a feleségem, aki csak bevásárolni küldött le.

A tegnapi vallomásnak is beillő levél után, ma ismét a sötét térfélen álló olvasónk küldött nekünk levelet. András (38) vallotta be, hogyan keveredett szürreális kalandba egy bevásárlás során, miközben a felesége otthon várta a zöldborsófőzelék hozzávalóit:

Sziasztok kedves Promotions.hu olvasók! A sok történet amit itt olvastam, engem is arra ösztönzött, hogy megosszam veletek a történetemet - azért is, mert ilyet még nem nagyon olvastam nálatok.

Az én történetem is a férfi - nő kapcsolat körül forog: mi emberek végtelen módját ismerjük annak, hogy jól megbonyolítsuk az életünket és emellé az élet egészen hihetetlen csavarokat kínál. Én azonban a legtöbb nálatok közzétett történettel ellentétben nem az áldozat voltam, hanem az elkövető, amire egyébként egyáltalában nem vagyok büszke, de az élethez hozzá tartozik a másik fél perspektívája, ráadásul nem is átlagos körülmények között esett meg a dolog - minden megcsalás kicsit más a maga módján.

Rólam legyen elég annyi, hogy 38 éves vagyok, egy Budapest agglomerációs övezetében lévő településen élek, és egy olyan cégnél dolgozom, ami különböző országokban gyártott meglehetősen speciális egészségügyi gépeket-kellékeket értékesít hazai egészségügyi intézmények részére: 10 éve vagyok a cégnél, mindig lehetne többet keresni, de nem panaszkodom.

A feleségemmel 6 éve vagyunk házasok, 8 éve ismerjük egymást - már felnőttek voltunk mindketten mikor megismertük egymást egy közös ismerősünkön keresztül: ő egy évvel fiatalabb nálam, és rendkívül szép nő, egy 4 éves fiúnk van.

A házas életünk teljesen rendben van: nem állítom, hogy hetente hétszer gyűrjük a lepedőt, de mind a kettőnk számára kielégítő a minőség és a mennyiség is. Mindezen körülmények ellenére egy körülbelül fél éve saját magamtól meglehetősen idegen, szürreális bolti kalandba keveredtem egy titokzatos idegennel.

Sosem voltam az a nagy nőcsábász fajta: nem vagyok sem különösebben vonzó, sem különösebben taszító, átlagosnak mondható, túl komoly sportolói múlttal sem rendelkezem, igaz, az utóbbi egy évben eljárok viszonylag rendszeresen úszni, valamivel kétségkívül jobban festek, mint előtte, de semmi kiugró.Voltak barátnőim hosszabb-rövidebb ideig, de semmi extrém kalandba nem keveredtem soha: biztos vagyok benne, hogy a 21. században vannak nem kevesen, akik azt mondanák, unalmas a nemi életem.

A bevásárlásokat én szoktam intézni, és ez akkor is így történt, amikor a szokásos nagybevásárlást intéztem a helyi áruházban - már pakoltam be a kocsiba, amikor valaki hátulról megkocogtatta a vállam, és leszólított - én megfordultam, és felismertem benne az egyik hölgyet, akit félig-meddig láttam sorbanállás közben egy másik kasszánál. 

Eléggé meglepődtem, így hirtelen annyit tudtam kérdezni, hogy segíthetek valamiben? A lány a szemembe nézett, és egy kérdést tett fel: nincs kedved megd*gni? Hát mit ne mondjak, nem egészen erre számítottam - első hallásra egy kicsit lesokkolt, de őszintén szólva hamar megnyugodtam (magam se tudom hogyan), és visszakérdeztem merészen: és hol gondoltad?

Még nagyobb megdöbbenésemre a lány mondta, hogy az autómban - meglehetősen nagy egyterű autóm van, ráadásul sötétek az üvegei is. Teljesen szürreálisnak, mégis magától értetődőnek tűnt ami történik: így utólag nem igazán tudom megmagyarázni, hogy viselkedhettem így - tényleg távol áll tőlem az efféle "lazaság", és őszintén szólva az is, hogy nők nyílt ajánlatot tegyenek nekem, a parkolóról nem is beszélve, úgy éreztem magam, mint egy Pedro Almodovar filmben.

Jeleztem a hölgynek, hogy akkor szálljon be, és valóban az történt, amire a felkérés érkezett - bemutatkozás, minden nélkül, magától értetődően. Nem volt túl hosszú a dolog, viszont határozottan kellemes élménynek írnám le (nagyon is) - ami után titokzatos partnerem távozott az autóból. Én, mint aki jól végezte dolgát, hazamentem, nem teljesen felfogva a történteket, de mégis megélve: úgy látszik, igaza van a költőnek, aki azt írja, hogy van olyan pillanat, ami kilóg az időből.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás