promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot hibázott a hazai Tesco, katasztrófális kiakadással végződött a bevásárlás egy dunántúli áruházban
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába a Tesco kedvezménye, mégsem részül benne mindenki?

A boltok időről időre bejelentenek valamilyen akciót, amely igencsak felkelti az emberek figyelmét. Legyen szó valamilyen konyhai kiegészítőről vagy zöldségről, gyümölcsről, az legtöbbször megmozgatja a magyarokat. Sok helyen hűségkártyához vagy pontokhoz vannak kötve a leárazások, de érdemes végiglapozni a nagy szupermarketek szórólapjait, hogy a legmegfelelőbb áron tudjunk mindent beszerezni, ami a háztartásunkba szükséges. 

Január elején a Tesco hirdetett egy olyan kedvezményt, amely által alacsonyabb áron lehet hozzájutni az írószerekhez és az jegyzeteléshez szükséges dolgokhoz. Kedvezmény van az irodaszerekre, kiegészítőkre, beleértve a gumis mappákra, tűzött füzetekre, tartályos hegyezőkre, a Stabilo golyóstollakra is. Ahhoz azonban, hogy olcsóbb áron vehessük meg őket, Club kártya szükséges, ezt kell aktiválni a fizetésnél. 

Ám mindezzel akadt egy kis probléma, ugyanis a Tesco hivatalos oldalán olvasható az egyik reklamációban, hogy ez a lehetőség nem működik, a kártya leolvasása után sem működik sehogy a kedvezmény aktiválása. 

Kár, hogy a kasszánál nem jelenik meg az irodaszerre a kedvezmény.... hiába a club kártya.....Várpalotai Tesco

- számolt be róla egy csalódott vásárló. 

Többen próbáltak neki segíteni és azt is tanácsolták, hogy nézze át újra számlát, annak érdekében, hogy nem-e nézett valamit félre. A kedvezményeket ugyanis a számlán a sorban nem látni, ott a normál ár szerepel, viszont a számla végén fel van tüntetve az engedmény mértéke. Ám a vásárló egyáltalán nem kapott engedményt, bárhogyan is nézte át a szupermarketben kapott blokkot. 

Sokszor nem stimmel a polcon lévő ár vagyis kedvezmény a kasszánál. Kicsit gáz, hogy sétálgatni kell vissza, hogy megnézzék valóban annyi-e. Tudom nem kötelező ott vásárolni...

- olvasható továbbá az áruházlánc oldalán. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás