promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tetemeset hibázott a hazai Tesco, de a vásárlóknak nem lehetett ingyen kipakolni a készletet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A budaörsi Tesco futott bele egy bakiba, azonban nem járt senkinek ingyen Coca-Cola.

Ha a magyarok a jelenlegi helyzetben meghallják azt a szót, hogy „infláció”, akkor teljesen kirázza őket a hideg, ami nem is csoda. Akár még üdítő is lehetett lemenni anno a boltba, és körbenézni, hogy milyen újdonságot találjunk magunknak vacsorára. Most már a többség csak azt figyeli, hogy ne hagyjon ott rengeteg pénzt, így csak a legalapvetőbb alapanyagokat vásárolja be, persze ezekből is kevesebbet, mint régen.

Szóval figyelgeti az ember az akciókat, és sokan már ehhez igazítják a bevásárlást, hogy tudjanak spórolni kicsit.

A pár hónappal ezelőtti jelentésből kiderült, hogy nyereséggel zárta az üzleti évét az itthoni Tesco, de ez csak ingatlaneladásainak volt köszönhető. Az infláció miatt kevesebb terméket adtak el, miközben az áruk beszerzési értéke 430-ról 498 milliárd forintra nőtt.

Sok ember elég nagy Tesco rajongó, és szeretik az emberek a hipermarketekben elintézni a nagybevásárlást. Ha leleményesek vagyunk, akkor tényleg rengeteget lehet spórolni.

Arra persze ne számítsunk, hogy a több mint 2 literes kiszerelésű Coca-Colát 1 forintért fogjuk megkapni. Valaki ezt a „Jóvanazúgy!” nevű Facebook csoportba posztolta ki. Az elírást a budaörsi Tesco áruház hozta össze.

A kommentelők persze rögtön vérszemet kaptak, és így rengeteg lájkot tudtak bezsebelni:

„Megvehette volna 1 forintért tényleg, azon az áron kell el adniuk, ami ki van írva”

„Én tuti elhoztam volna vagy 2 kartonnal 1ft/db, ha már kiírják, kötelességük annyiért oda adni”

- írták a hozzászólók.

Na, igen, de a Tesco a lenti sávban bakizott, mivel fent jól olvashatóan ki volt írva, hogy a Coca-Cola ára 675 forint. Annyiban vicces a dolog, hogy ha tényleg egy forintért adta volna a Tesco a kólát, akkor az ingyen lett volna a kerekítés miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás