promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erről jobb, ha tudsz a nagybevásárlás előtt: a Tesco kegyetlenül padlóra küldte az egyik vetélytársát hazánkban
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tesco hatalmas győzelmet aratott a saját márkás termékeivel. Mutatjuk, melyik üzletláncot tudták alaposan lepipálni.

Ha a magyarok a jelenlegi helyzetben meghallják azt a szót, hogy „infláció”, akkor teljesen kirázza őket a hideg, ami nem is csoda. Akár még üdítő is lehetett lemenni anno a boltba, és körbenézni, hogy milyen újdonságot találjunk magunknak vacsorára. Most már a többség csak azt figyeli, hogy ne hagyjon ott rengeteg pénzt, így csak a legalapvetőbb alapanyagokat vásárolja be, persze ezekből is kevesebbet, mint régen.

A kötelező akciók persze már élesedtek, de ettől még alaposan át kell gondolnunk, hogyan intézzük a bevásárlást. Az is jó taktika, ha a hipermarketek saját márkás termékeihez fordulunk. Ezek árban jóval olcsóbbak, és már a minőségük is elég jó.

Ezeket a kereskedők ugyanúgy gondosan megtervezik, és ellenőrzik, mint a márkásabb termékeket, amiket látunk a reklámokban. Ezzel is támogatjuk a hazai gazdaságokat, hiszen a legtöbb saját márkás termék magyar alapanyagból készül.

Persze abszolút nem mindegy, hogy melyiket hol szerezzük be. Sallai Márk influenszer nem olyan rég a Tesco, valamint az Auchan saját márkás termékeit tesztelte le, persze olykor kicsit szubjektíven, a saját ízlése alapján.

Árban nem igazán volt különbség, mivel a Tescóban 6408, míg az Auchanban 6320 forintot fizetett. Igyekezett mindenből ugyanazokat a kiszerelésű saját márkás termékeket beszerezni. Azonban nézzük, hogy sikerült a lényeg, vagyis a kóstolás.

Valószínűleg elég sokan vettek már saját márkás terméket mind a két bolthálózatnál, és biztosan megvan a kedvencetek. Nos, Sallai Márk csak az Auchan tejfölének, valamint a majonézének adott pontot, a többit elhalászta a Tesco.

Szóval a Tesco így kiütéses győzelmet aratott az Auchan felett, de továbbra is kiemeljük, hogy az influenszer főleg a saját ízlése szerint döntött. Természetesen jöhet kommentben, ha ti valamit másképp pontoztatok volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás