promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bombajó akciót hirdet a Lidl és a Tesco, csak 4 napig él a különleges ajánlat
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különleges akcióval robbantott a Lidl és a Tesco karácsony után.

Karácsony után újranyitottak a boltok, mindenki mehet vásárolni, és most már a friss akciók várják a vásárlókat. A legtöbb helyen már a kedvezményes pezsgők, virslik, lencsék sorakoznak a polcokon, hiszen újra itt az év vége, jön a szilveszter. Érdemes átböngészni az üzletláncok aktuális akciós újságjait, mert mindenhol találhatunk valami olyan terméket, amit egyes boltokban olcsóbban kaphatunk meg. Ráadásul a Lidl és a Tesco igazán különleges ajánlattal is előrukkolt, ami csupán 4 napig érvényes, és évente csak egyszer hirdethetnek meg ilyen akciót.

December 28. és 31. között lehet értékesíteni a szilveszteri tűzijátékokat, rakétákat, különböző pirotechnikai eszközöket, és idén már nem csak a Lidl, de a Tesco is árusítani fogja ezeket. Azonban fontos ismét hangsúlyozni, hogy ezeket a rakétákat nem feltétlenül lehet egész évben lövöldözni.

Az I. és II. osztályba tartozó tűzijátékok használhatók egész évben, viszont ezeket csak abban az esetben vihetjük vissza a forgalmazónak, ha hibásak. A III. osztályú termékek kilövése kizárólag december 31-e 18 órától január 1-je reggel 6 óra között engedélyezett; amennyiben ezeket nem használtuk fel, vagy valamelyik termék hibás volt, legkésőbb január 5-éig vissza kell vinni a forgalmazónak - ellenkező esetben pénzbírságot szabhatnak ki ránk.

Hány éves kortól vásárolható tűzijáték?

  • Az I. osztályba tartozó termékekhez nem kell semmilyen engedély, minden 14 év feletti megveheti és tárolhatja őket, maximum egy kilogramm össztömegig - 14 éven aluliak csak nagykorú felügyeletével használhatják őket.
  • A II. osztályú termékeket 16 éven felüliek vehetik meg, és tárolhatják, maximum egy kilogramm össztömegig.
  • A III. osztályba tartozó tűzijátékokat kizárólag nagykorú személyek vehetik meg és tárolhatják. A vásárlás csakis  december 28. és 31. között engedélyezett! Egy időben és helyen 3 kiló összes nettó hatóanyag-tartalomig tárolhatók.


A Lidl és a Tesco különleges ajánlatairól az aktuális akciós újságokban olvashattok; mindkét bolt szilveszteri tűzijáték kínálatában megtalálhatjuk a tökéletes rakétát, amivel elbúcsúztathatjuk a 2023-as évet. Sőt, lesznek olyan termékek a Lidl-ben, amiket bizonyos napokon még olcsóbban vehetünk meg.

Így néz ki a Lidl szilveszteri tűzijáték-akciója:

(Fotó: lidl.hu)

Ez pedig a Tesco ajánlata:

(Fotó: tesco.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás