promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Terence Hillel töltheted a Szilvesztert teljesen ingyen, Bud Spencer is benne van a buliban
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Évről-évre felvetődik a kérdés, hogy hol szórakozzunk szilveszterkor, a méregdrága programajánlatoknak azonban van alternatívája. Egyszerűen nem kell kimozdulni otthonról, nyugodtan le lehet rogyni a TV elé.

Szilveszterkor sokan érzik úgy, hogy jó lenne kimozdulni otthonról, és ilyenkor bizony nem könnyű olyan szilveszteri bulit találni, ahol ne kérnének el kisebb vagyonokat. Az embernek két lehetősége marad, vagy házibulit szervez, és a barátokkal ünnepel, vagy egyszerűen otthon marad, és vadászik valami jó programot a televízióból. Utóbbira nagy erőkkel készülnek a hazai TV-csatornák is, a két legnagyobb kereskedelmi csatorna pedig meglepően más stratégiát választott a nézők kegyeinek megszerzésére.

Az RTL-nél nem vitték különösebben túlzásba az ötletelés, az RTL Híradó a megszokott időpontban fog kezdődni, 18 órakor indul a hírműsor, utána pedig a főműsoridőben két Bud Spencer és Terence Hill filmet fognak vetíteni. Először a Különben dühbe jövünk című filmet fogja sugározni az RTL, utána pedig - a gyakorlott Bud Spencer és Terence Hill rajongókat ez nyilván nem lepi meg - a film folytatása, az ...és megint dühbe jövünk fog menni az RTL műsorán.

Éjfélkor természetesen az RTL-en is meghallgathatjuk a Himnuszt és az Újévi köszöntést, az év pedig igazi meglepetéssel indul, akinek úgy tartja kedve, az egy különleges werkfilmmel kezdheti az új esztendőt, a Mi kis falunk az RTL egyik nagyágyúja, most a szereplőkkel készített rövid interjúi mellett az egyes évadok legviccesebb bakijait is megleshetjük.

A TV2 kicsit speciálisabb műsorprogrammal készül, az év utolsó napján a Tények Plusz még a megszokott időben lesz, utána viszont Kasza Tibor egy különkiadással búcsúzik 2023-tól, ekkor láthatjuk 19:50-től a Szilveszteri Szerencsekereket. Ez sokaknak nem okoz nagy meglepetést, mivel a csatornánál ez már-már kezdi hagyománnyá kinőni magát, idén már ez lesz a harmadik alkalom, hogy a TV2 szerencsekerekezik az év utolsó napján. 

A különleges program reklámokkal együtt két óráig fog tartani, tehát 21:50-kor már el is indul a Zsákbamacska – Sztárban sztár különkiadásának ismétlése. Nem csoda az ismétlés, mivel idén a teljes lakosság körében ez a produkció volt a legnézettebb műsor, a 19 és 49 év közöttiek körében. 22:45-től egészen éjfélig egy újabb szilveszteri műsor, a Zenebutik szilveszter lesz látható.

Akinek pedig nosztalgiázni támadna kedve, mert Kasza Tibitől a szőr feláll a hátán, Bud Spencert meg már megszámlálhatatlanul sokszor látta, az újrázhat a TV2 '97-es szilveszteri műsorával, ami igencsak különlegesre sikerült:

Forrás: SorozatWiki

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás