promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most kaptuk a hírt: azonnali korlátozásokat vezetnek be a karácsonyi időszakban, szerdán érvénybe is léptek a Kifli változtatásai
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korlátozásokat vezetett be a Kifli.hu az ünnepi időszakra.

A Kifli.hu nevű online szupermarket karácsonykor is folytatja a kiszállítási szolgáltatását, biztosítva, hogy ügyfelei könnyedén hozzájuthassanak az ünnepi szezon ínyencségeihez. Az online bevásárlás kényelme és a minőségi termékek széles választéka teszi a Kifli.hu-t ideális választássá azoknak, akik szeretnék elkerülni az ünnepi időszakban a zsúfolt üzleteket. A Kifli.hu házhozszállítási szolgáltatása igen nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években, így bizonyára sokakat érint az a bejelentés, miszerint az online szupermarket milyen korlátozásokat volt kénytelen bevezetni az ünnepi időszakra.

A Kifli.hu kommunikációs munkatársa hívta fel szerkesztőségünk figyelmét arra, hogy a cégük több szolgáltatása sem lesz elérhető karácsony környékén, ilyen a 15 perces idősáv és az expressz kiszállítás. A korlátozásokat december 17-től kerülnek bevezetésre.

Ugyanakkor azt is közzétették, hogy miként lesz elérhető a házhozszállítási szolgáltatásuk az ünnepi időszakban; fontos kiemelni, hogy a kényelmes karácsony érdekében meghosszabbították a nyitvatartásukat:

  • December 18-23. 6:00 - 24:00
  • December 24. 06:00 - 14:00
  • December 25-26. zárva
  • December 31. 6:00 - 16:00
  • Január 1. zárva
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás