promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi bejelentése kiütötte a többi üzletláncot, óriási húzással rukkoltak elő
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi szembe megy az ország üzletláncaival, vásárlócsalogató húzással rukkoltak elő.

A hazai üzletláncok egymás után jelentették be, hogy december 24-én, Szenteste zárva lesz minden boltjuk. Többek között a Lidl, a Penny, a Rossmann, a Jysk, és a Diego is bejelentette már, hogy minden üzletük zárva tart ezen a napon, míg a Spar azt közölte, hogy az Interspar hipermarketek, valamint az egyes bevásárlóközpontokban lévő Spar és City Spar szupermarketek (amik délig lesznek csak nyitva) kivételével minden boltjuk zárva lesz.

A nagy üzletláncok közül a Tesco, az Auchan, a CBA, a Coop, és a Reál eddig nem nyilatkozott a december 24-éről, az Aldi viszont már meghozta a döntést, amivel szembe megy az eddig bolthálózatok határozatával. A vállalat arról számolt be, hogy az ő üzleteik Szenteste is nyitva lesznek.

„Az ALDI a fogyasztói és munkatársi igények lehető legszélesebb körének figyelembevételével alakítja működését. A vállalat évek óta tapasztalja a magyar vásárlók részéről az igényt arra, hogy áruházai nyitvatartása a legkülönbözőbb élethelyzetekhez, családi és fogyasztói rétegek elvárásaihoz is alkalmazkodjon. Az ALDI ezeknek az igényeknek megfelelve – a vonatkozó jogszabályok maximális betartásával – a korábbi évekhez hasonlóan idén december 24-én is, országosan egységesen 12 óráig nyitva tartja valamennyi áruházát”

- olvasható a közleményükben.

Az Aldi hozzátette, hogy az alkalmazottjaik háromnegyede pihenőnapját fogja tölteni december 24-én, akik viszont a Magyarországon található 171 üzletükben bevállalták a szentesti műszakot, túlórapótlékban részesülnek.

Az Aldi üzletei december 24-én 7 és 12 óra között lesznek nyitva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás