promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Verekedés az Aldiban, egymásnak estek a vásárlók az olcsó termék miatt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Videó készült az Aldiban történt verekedésről.

Megdöbbentő felvételek borzolták fel az internet népét a közösségi oldalakon. Az egyik londoni Aldiban ugyanis akkora verekedés tört ki, hogy azt biztosan nem láttuk jönni. 

A bizarr verekedés két nő között zajlott le, akik nem vicc, az Aldi karácsonyi csomagolópapírjaival kezdték el egymást ütlegelni. A többi vásárló szerint ez már az ünnepi bevásárlási láz egyik aggasztó jelének számít. A furcsa eset, London külvárosában, a Hounslow városrészben található Aldiban történt és több felvétel is napvilágot látott róla, amelyek nem meglepő módon azóta futótűzként terjednek az interneten.

Az említett videókon látható, hogy az Aldi munkatársai igyekeztek megbékéltetni egymással a két nőt, ám ők inkább a csomagolópapírért nyúltak, és hevesen verni kezdték vele egymást. 

Miután a dolgozók és a szemtanúk szétválasztották a két nőt, ők még tovább folytatták az ordibálást. Az eset után a Daily Mail felkereste az Aldit és a Londoni Rendőrséget is, hogy megtudják, mi okozta a konfrontációt, ám nem kaptak választ a kérdéseikre.

Miután a felvételt megosztották a közösségi oldalakon, igazi kommentháború indult meg a hozzászólók között.

Íme néhány érdekesebb hozzászólás az eset kapcsán:

„Igen, már épp itt az ideje elkezdeni a karácsonyi bevásárlást!”

Nincs itt semmi látnivaló, csak a hölgyek szokásos hiszti tánca

Én ilyen jelenetet eddig csak a Black Friday akcióknál láttam

Igen, ez a csomagolópapír tényleg nagyon olcsó volt, én is ezt tettem volna a helyükben

- jegyezte meg viccesen az egyikük, amire mások is megjegyezték, hogy a 99 pennys (átszámítva 429 forintos) karácsonyi csomagolópapírért bizony valóban érdemes megverekedni.

És akkor végük nézzük az említett döbbenetes felvételeket, ami után mindenki láthatja, mennyire érte meg balhét csinálni egy 400 forintos csomagolópapírért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás