promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bezárja mind a 100 magyarországi üzletét a népszerű bolthálózat
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most jelentették be, hogy ők is bezárnak.

A közelgő ünnepi időszak egyik legfontosabb híre volt nemrégiben, hogy a Lidl mind a 200 magyarországi üzletét zárva tartja december 24-én. Ezt nem sokkal később egy újabb hazai bolthálózat a Rossmann hasonló bejelentése követett, majd a Penny is beállt a sorba.

A Penny nemrégiben a Lidl-höz azzal indokolta a döntést, hogy példát szeretnének mutatni, hogy erősítsék Magyarország alapértékeit, szerintük ugyanis ez egy úttörő lépés a kereskedelemben dolgozó magyar munkavállalók és családtagjaik számára, akik így békességben, nyugalomban tölthetik a teljes ünnepet szeretteik körében.

Most pedig úgy tűnik ezek a bejelentések az összes többi hazai bolthálózatra is hatással voltak, most ugyanis a Diego teljes magyarországi bolthálózata is az ünnepi zárva tartás mellett döntött. 

„December 24-én és 31-én is zárva tart a Diego teljes magyarországi bolthálózata”

– jelentették be most az üzleteket üzemeltető franchise-partnerek azt elősegítendő, hogy a munkavállalók és a családi vállalkozások tagjai egyaránt a szeretteik körében tölthessék az ünnepeket.

Mint azt a közleményben kifejtették, nem csupán szenteste napján, hanem december 31-én is zárva tartanak a teljes mértékben hazai tulajdonú, nemzetközi franchise kereskedelmi hálózatot működtető Diego magyarországi boltjai, erről tájékoztatott a vállalat. A nyitva tartás átalakítása egyébként az év végi ünnepekre már a korábbi években is felmerült, erről azonban eddig egyedileg határozott a Diego 100 magyarországi üzletét működtető közel 80 magyar családi vállalkozás.

„Közösen és egyhangúlag döntöttük el, hogy 24-én és 31-én egyaránt pihenőt adunk a bolti dolgozóknak, akik mögött nagyon nehéz és kemény év áll”

– ezzel indokolta a boltzárat Varga Balázs, a Diego ügyvezető igazgatója, aki hozzátette, hogy így az alkalmazottak és az üzemeltető franchise-partnerek egyaránt a hozzájuk legközelebb állókkal készülhetnek az év talán legfontosabb családi ünnepére.

(Világgazgdaság)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás