promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenkit érintő bejelentést tett a népszerű hazai bolthálózat, nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a bevásárlást
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Lidl után a Rossmann is meghozta azt a döntést, hogy zárva tartja üzleteit december 24-én.

Nemrégiben érkezett a hír, hogy a Lidl mind a 200 magyarországi üzletét zárva tartja december 24-én, most pedig egy újabb hazai bolthálózat hozta meg ugyanezt a döntést.

 A Lidl korábban úgy indokolta a döntést, hogy példát szeretnének mutatni, hogy erősítsék Magyarország alapértékeit. Közleményükben azt írták, hogy ez egy úttörő lépés a kereskedelemben dolgozó magyar munkavállalók és családtagjaik számára, akik így békességben, nyugalomban tölthetik a teljes ünnepet szeretteik körében. Ugyanezt az intézkedést jelentette be most a Rossmann is.

A Rossmann közleményében jelezte, hogy több mint 200 üzletüket zárva tartják december 24-én, azaz szenteste.

A cégvezetés egyhangúan megszavazta a kollégák számára biztosított szabadnapot

– olvasható a bejelentésben.

Ők a Lidl-höz hasonlóan azzal indokolták a döntést, hogy az országos bolthálózattal, piacvezető online drogériashoppal rendelkező cég számára kiemelten fontos, hogy munkatársai számára biztonságot és támogatást nyújtson a felgyorsult kereskedelmi környezetben.

Ez az év iszonyatos tempót diktált, túl vagyunk három olyan Glamour-bevásárlóünnepen, amilyet még soha nem láttunk, de nem csak a Glamour-napokon tudtunk a drogériapiac felett növekedni, darabeladásban gyakorlatilag május óta verhetetlenek vagyunk, ami nagy szó ebben az inflációs környezetben. Év közben kétszer is emeltünk bért, Glamour-bónuszt osztottunk, de azt gondolom, hogy az anyagi juttatásokon túl nagyon fontos az erkölcsi megbecsülés is. Már korábban is gondolkodtunk azon, hogy akinek csak lehet, lehetővé tesszük, hogy a december 24-ét ünnepi készülődéssel, szerettei körében töltse, ebben a döntésben megerősített minket a Lidl példaértékű lépése

– mondta el Szurma Gyöngyi cégvezető-értékesítési vezető.

A következő hetekben zajlik az egyeztetés azokkal a bevásárlóközpontokkal, ahol kötelező érvényű nyitvatartás vonatkozik a Rossmann üzletekre is, a cég azonban bízik abban, hogy itt is zárva tudnak majd tartani. A Lidl után tehát már a második nagy bolthálózat jelentette be, hogy nem fog kinyitni december 24-én, ez pedig azt jelenti, hogy azok akik rendszerint az utolsó pillanatra hagyják a karácsonyi bevásárlást akár bajba is lehetnek az ünnepek előtt. 

Erre a legjobb megoldás az lehet, ha idén mindenki kicsit előbb vág bele az ünnepi készülődésbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás