promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan olcsó lesz idén a Lidl-ben, még ingyen is hozzájuthatunk, óriási roham várható az üzletekben
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Lidl sokkal olcsóbban hozza vissza a slágerterméket, ami miatt minden évben óriási roham szokott lenni az üzletekben.

A Lidl végre közzétette a karácsonyi játékkatalógusát, ami november 16-ától érvényes. Az újság nemcsak szuper játékokkal, de rengeteg meglepetéssel is tele van; köztük az elmúlt évek legnagyobb slágertermékével, a játékkonyhával, amiből idén először egy XXL-változat is a polcokra kerül.

Korábban már biztossá vált, hogy ebben az évben is visszahozza a Lidl a játékkonyhát, de kérdéses volt, milyen áron, hiszen míg 2021-ben 19.999 forintba került, addig 2022-ben már 29.999 forintos áron lehetett megvásárolni. Az előzetes számítások alapján arra lehetett számítani, hogy ha novemberre le tud csökkenni az infláció, akkor is nagyjából 10-12 százalékkal fog drágulni a slágertermék, de a Lidl meglépte, amire senki sem számított:

ahelyett, hogy drágábban adnák idén a játékkonyhát, különleges akciót hirdettek meg rá; több mint 5000 forinttal olcsóbban juthatunk hozzá, 24.444 forintért.

Ráadásul most a karácsonyfa elé kerülhet a játékkonyha XXL-változata is, ami sokkal nagyobb, mint az eredeti, és jóval több funkcióval van felszerelve. A jól ismert extrák mellett a mikrohullámú sütő is fény- és hangfunkciós, emellett jár hozzá egy kávéfőző, egy süllyeszthető csappal ellátott mosogató, de még egy elöltöltős mosógép is.


(Fotó: lidl.hu)

Ám ez még nem minden: az ugyancsak kiváló ajándéknak örvendő fa babaház is akciósan kerül vissza a Lidl-üzletekbe, 25.999 forint helyett 19.999 forintért juthatunk hozzá, de a vasútpálya-készletek közül is több le lesz árazva, illetve a logikai fajátékok közül is lesz, amit olcsóbban vehetünk meg.

A Lidl idén először egy olyan plüssfigurát is a boltokba tesz, amit ha megvásárolunk, jótékonykodunk általa. Ugyanis november 16-ától kapható lesz a Lidl mosómedvéje, amit ha megveszünk, azzal rászoruló családokat támogathatunk; az üzletlánc idén a Baptista Szeretetszolgálattal működik együtt az ünnepek környékén.


(Fotó: lidl.hu)

Még mindig nincs vége a meglepetéseknek: egy nyereményjáték is meg van hirdetve. A Mikuláskereső lényege, hogy megtaláljuk a játékkatalógusban elrejtett Mikulás ikonokat, majd a Lidl Facebook-oldalán kitűzött szórólap posztja alá bekommenteljük, hogy hány darab van belőle.

A játékban a két karácsonyi slágerterméket nyerhetjük meg: 3 babaházat és 3 játékkonyhát sorsolnak majd ki.

További részletek a lidl.hu oldalon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás