promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bezárnak a JYSK áruházak egész Magyarországon, ezzel magyarázták a döntést
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A JYSK most jelentette be, hogy bezárnak.

Egymás után jelentik be a hazai üzletláncok, hogy december 24-én bezárnak minden boltjukat az országban. A Lidl után a napokban éppen a Penny közölte, hogy zárva tartanak Szenteste, tehát ha elfelejtünk valamit megvenni az ünnepi vacsorához, vagy a karácsonyi ebédhez, akkor már nem tudunk hova elfutni, hogy gyorsan beszerezzük.

De nem csak az élelmiszerboltok, hanem a lakberendezési üzletláncok is bezárnak; most éppen a JYSK közölte, hogy december 24-én ők is zárva tartanak.

A JYSK-nek 94 áruháza van Magyarországon, és több mint 800 dolgozót alkalmaznak, éppen ezért kiemelten fontos, hogy ők is pihenéssel, készülődéssel, családjuk körében tudják tölteni a december 24-i napot is. Különösképp azért, mert a karácsonyig tartó néhány hét az egyik legforgalmasabb időszak a kiskereskedelemben, ezért a JYSK-nél már 6 éve bevezették, hogy Szenteste zárva tartanak.

December 23-a lesz tehát az utolsó nap karácsony előtt, amikor nyitva lesznek a JYSK áruházak, azt követően csak december 27-én fognak kinyitni.

Nyeste Ági, a JYSK Magyarországért, Görögországért és Ausztriáért felelős Head of HR managere azt mondta, azon dolgoznak az üzletláncnál, hogy a munkavállalók hosszú távon tervezzenek velük, ebben pedig a skandináv vállalati kultúra is sokat segít.

„Igyekszünk tudatosan reagálni a munkavállalói igényekre, és fenntartani azt a munkahelyi légkört, amiben a kollégák jól érzik magukat. Ezért idén hatodik éve december 24-én bezárnak az áruházaink, hogy a retail-ben dolgozó kollégák is otthon készülhessenek a karácsonyra és pihenhessenek egy rendkívül megfeszített időszak végén. A novemberi és decemberi hónapok a Black Friday és az ünnepi készülődés miatt ugyanis extra terhet jelentenek az üzletekben dolgozó kollégáknak”

A manager hozzátette, hogy a JYSK munkavállalói már decemberben 20 százalékos béremelést kapnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás