promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli közlemény jött a Lidl-től, mindenki örülni fog a hírnek karácsony közeledtével
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik nem véletlenül a honi vásárlók kedvence a bolthálózat.

Nem túlzás a kijelentés, miszerint a Lidl a magyarok kedvenc áruháza. Hazánkban a német diszkontlánc 2004 óta van jelen, tehát ezt a státuszt kevesebb mint 20 év alatt sikerült elérnie.

A Lidl sokszor kerül be a hírekbe dolgozóinak fizetett bérei miatt, jellemzően ugyanis a kiskereskedelmi szegmens többi tagjához képest nagyobb fizetéssel próbálja magához csábítani a munkavállalókat.

Legutóbbi bejelentésük alapján bizony úgy tűnik, nem csak a munkavállalóinak adnak az átlagnál magasabb bért, de a vásárlóikat is igyekeznek folyamatos akciózással csábítani: a karácsonyi időszak kezdetén több olyan terméket is leakcióztak, amik rendkívül népszerűek a honi vásárlóközönség körében, elsősorban húskészítményeket. A mostani körben bekerült az akciós termékek körébe a téliszalámi, a párizsi, a tepertő, a lecsókolbász és a sonka is.

A Lidl ráadásul a kötelezően előírt 10% helyett többnyire 20-50%-os leértékeléseket szokott hozni. A vállalat közlése szerint elsődleges céljuk az élelmiszerinfláció letörése, és az alacsony beszerzési áraiknak köszönhetően folyamatosan igyekeznek csökkenteni a termékeik árát: tavalyhoz képest például idén már kedvezőbb árral vásárolhatunk péksüteményeket, vagy baromfihúst is, de összességében véve több mint 600 árucikk ára mérséklődött.

Ráadásul a 21. század pulzusán rajta tartva az ujjukat, a Lidl természetesen él a legmodernebb technológiával is, saját okostelefonos applikációjuk még további, hetente változó kedvezményt kínál a vásárlóknak.

A karácsonyi bezárásukból azonban nem lett mozgalom a kereskedelmi szereplőknél: a Lidl még korábban bejelentette, hogy december 24-én zárva tartják az összes üzletüket, hogy a dolgozóik a karácsony első napját otthon tölthessék, de ehhez a kezdeményezéshez egyelőre még nem csatlakoztak más láncok.

Ha pedig esetleg nincs még ötletetek, hogy mit készítenétek karácsonyra, az alábbi ételt javasoljuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás