promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Irtózatos baki Magyarországról, ettől elborzadsz, eltűntünk Európa térképéről
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ritkán látható ilyen hiba az interneten.

Általában nagyon vadásszuk azokat a dolgokat a külföldi lapokkal kapcsolatban, amikor talán előfordulhat az, hogy belefutunk valami kisebb vagy nagyobb hibába Magyarországgal kapcsolatban. Épp ezért nagyon sokszor vissza is pörgetjük a felvételeket, hogy kielemezzük képkockánként az adott videót, hátha találunk benne valami olyasmit, amit csak mi fedezünk fel.

Vannak visszatérő hibák Magyarország kapcsán, ilyen például az, hogy a fővárosunk, Budapest nevét gyakran összecserélik Románia fővárosának, Bukarestnek a nevével. Ez az egyik leggyakoribb tévedés, és nagyon sok példa volt már rá az elmúlt időszakban, akár focimeccsek kapcsán is, általában utóbbi helyzetben van rá nagyon sok példa. 

A neten az egyik legnézettebb földrajzi baki Magyarországról az, amikor egy kvízműsorban Budapest neve jön fel, hogy vajon melyik európai város fővárosa lehet ez a város. A reakció igazán megdöbbentő, hiszen a versenyzőt az sokkolta a leginkább, hogy Európa az nem egy ország, szóval itt már el is vesztettük őt a kérdésben. Érdekes megnézni a reakciókat.

Nemrégiben pedig a Facebook-on egy olyan videó indult hódító útjára, amelyben igazából potenciális feszültséggócokat néznek meg a térképen. Európa államai is rajta szerepelnek, és észre lehet venni, mert nagyon is fókuszban van, hogy bizony Magyarország és Románia esetében eltűntek a határok, véletlen lemaradt egy vonal, ami bizony nagyon bizarr látványt hoz létre.

Olyan mintha hirtelen mindkét ország eltűnt volna, ám mégis ott vannak, csak másmilyen formában.

Íme a videó, amelyben elkövetik a bakit:

The Most Complicated Border... #geography #maps #tajikistan #kyrgyzstan #uzbekistan #russia #ussr #facts #interestingfacts #interesting #knowledge #asia #border #borders #countries #country #politics #geopolitics #history #mapping #mapper #dailyfacts #generalknowledge #worldmap #countryballs #geographynow #fyp #fypシ #foryou #viral By:realityexplained

Posted by Flags and Facts on Saturday, December 9, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás