promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidl-n röhögnek országszerte, az Aldi úgy megfricskázta őket karácsony előtt, hogy vastapssal jutalmazták a vásárlók
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi nyilvánosan viccet csinált a Lidl-ből.

Mint azt a Promotions is megírta korábban, a Lidl december 24-én, szenteste már nem lesz nyitva, ezzel szemben legnagyobb konkurenciájuk, az Aldi déli 12 óráig várja a vásárlókat majd az összes boltjukban az országban. Erre a közösségi oldalukon is felhívták a figyelmet, de nem is akárhogyan.

Az Aldi-tól megszokott, hogy vicces, poénos marketing szöveggel teszik ki a posztjaikat, de most egy kemény fricska is becsúszott, amivel konkrétan viccet csináltak a Lidl-ből.

„Karácsony közeledtével ne legyünk szálka egymás szemében! Mindenkit várunk december 24-én is, ha csak egy Lidl bit”

- írták a Facebook-on, amit a vásárlók egyhangúan pozitívan fogadtak.

A legtöbben azon a véleményen vannak, hogy a marketinges most nagyon jó munkát végzett, kiemelt karácsonyi bónusz járna neki ezért a poénért.

Az Aldi boltjai tehát december 24-én is nyitva lesznek, és ezen a napon is be lehet váltani azt az 1000 forintos kupont, amit az Aldi honlapjáról bárki letölthet. Az alábbi kupont ki kell nyomtatni, és ha ezekben a napokban vásárolunk az Aldi-ban legalább 10 ezer forint értékben, akkor 1000 forintot megspórolunk.

A holnapon viszont kettő ilyen kupon is elérhető: az egyik csak december 27-ig váltható be, a másik csak december 28. és 31. között érvényes.

(Fotó: Aldi.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás