promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelepleztük az ALDI csinos pénztárosát, a fél ország ismeri az angyalarcú dolgozót, még az RTL nézői is láthatták ebben a sorozatban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megtudtuk, ki az ALDI titokzatos pénztároshölgye.

A televíziós csatornákat elözönlötték a karácsonyi reklámfilmek. A Telekom a Marsra magyar! című online sorozat szereplőivel reklámozza a karácsonyi készülékcsomagokat, a Lidl Mikulás-sapkás mosómedvével olvasztja meg az emberek szívét, a Vodafone pedig Szilágyi Tibor és Bodrogi Gyula, Walter Matthau és Jack Lemmon legendás párosát megidéző figuráival könnyeket csal mindenkinek a szemébe.

Az ALDI reklámfilmjeitől megszokhattuk, hogy mindig humorosan fogják meg a dolgokat; ebben az évben viszont talán ők az egyetlen üzletlánc az országban, akik nem készítettek új karácsonyi reklámot, hanem a tavalyikat sugároztatják a televíziós csatornákon. Korábban már kiderítettük, hogy az Elkxrtuk színésznője az a csinos pénztároshölgy, aki azokban a reklámfilmekben szerepelt, amikben olvasásra és szövegértelmezésre képtelen hülyéknek állítja be az ALDI a saját vásárlóit, most azonban azt az angyalarcú színművésznőt leplezzük le, aki a Mikulásos reklámokban látható.

Az egyik reklámban a Mikulás étolajat vesz, hogy könnyebben csússzon le a kéményen, aztán egy másikban bejglit majszol a kasszánál. Na, de ki az a fiatal pénztárosnő, aki kiszolgálja a Mikulást? A 32 éves Pájer Alma Virág 2012 és 2017 között volt a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója, és bábszínész szakon tanult. 2017-ben került a Budapest Bábszínházhoz, de azért néha-néha filmekben is szerepet vállal. 2016-ban láthattuk őt a Halj már meg!-ben, idén pedig A Karantén Zónában.

Sőt, az RTL nézőinek is ismerős lehet, hiszen Pájer Alma Virág játszott az Apatigris legutóbbi évadjában; igaz, a sorozatnak a legújabb részeit eddig csak az RTL+-on láthattuk.

De azt is eláruljuk nektek, ki az az idős úriember, aki a Mikulást játssza. Őt Kajtár Róbertnek hívják, és azért volt vele könnyű dolga a sminkeseknek az ALDI reklámfilm forgatásán, mert a színész egész évben gondosan növeszti és ápolja a haját és a szakállát, hogy a karácsonyi szezonban minél jobban mutasson, ha Mikulást kell alakítania valahol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás