promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Vodafone miatt sírnak országszerte az emberek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Vodafone miatt te is krokodilkönnyeket fogsz hullajtani, ez biztos.

Az év azon szakaszába léptünk, amikor minden az ünnepi készülődésről, az adventről, és a karácsonyról szól. Sokak számára a szeretet ünnepe tényleg csak az ajándékozásról, és a mértéktelen pénzköltésről szól, de akadnak bőven, akik nem felejtik el, hogy sokkal fontosabb ilyenkor, hogy adjunk másoknak, akiknek nem telik rá, jótékonykodjunk, segítsük egymást abban, amiben csak tudjuk. Tehát a szeretet, az adni akarás, és a szívjóság vezéreljen bennünket az ünnepekkor.

Erre hívja fel a figyelmet a Vodafone idei karácsonyi reklámja is, ami annyira megható és szívfacsaró lett, hogy még mi is megkönnyeztük.

Persze a Vodafone, a Telekom, és a Coca-Cola reklámjai minden évben nagyon szépek, de ebben az évben a Vodafone olyan történettel állt elő a közel kétperces reklámfilmjében, amit érző lélek nem tud rezzenéstelen arccal végig nézni.

Mind a televízióban, mind a YouTube-on már lehetett ezeket a kisfilmeket látni, de a teljes filmet csak most tette közzé a Vodafone. Aki eddig nem látta a rivalizáló játékboltosok és az árvák történetének könnyfacsaró végét, azok mindenképpen nézzék meg az alábbi videót!

A történet szerint a Búgócsiga és Hintaló játékboltok nem elég, hogy egymással szemben helyezkednek el, de tulajdonosaiknak évek óta szúrja a szemét a másik működése. Még karácsonykor, a szeretet és az összetartozás ünnepén is mindent megtesznek, hogy borsot törjenek egymás orra alá. De mi van, ha közös célt találnak? Hogy lehet felülemelkedni saját sértettségünkön?

A reklámfilmben hazánk két színészlegendája, Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor játsszák a főszerepeket; ők azok, akik megajándékozzák azokat az árvákat, akik előtte csodálattal nézik meg a kirakatokban a szebbnél szebb játékokat, aztán szomorúan mennek tovább, mert tudják, nem kaphatják meg. A játékboltosok azonban meglepik őket, és másnap boldogan ébrednek fel a gyerekek, mert megtalálják az ágyuk mellett a sok-sok ajándékot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás