promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Telekom okostepsis Marija megint lezsibbasztotta az embereket, most a karácsonyi reklámban alkotott nagyot
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Telekom karácsonyi reklámjában az okostepsis Mari fárasztja le az embereket.

A Telekom átvette a Marsra magyar! című online sorozat karaktereit, hogy a saját reklámfilmjeiben népszerűsítsék tovább őket. Az embereket nagyon megosztotta a Stefanovics Angéla által egyébként zseniálisan alakított okostepsis Mari, aki bohókás megnyilvánulásaival egyeseket jól elszórakoztat, másokat pedig alaposan lezsibbaszt.

Stefanovics Angéla korábban "köszönjük Emesét" alakította, most pedig többek között a L'art pour l'art Társulat negyedik tagjaként láthatjuk a színpadon, hiszen ő érkezett Laár András helyére, miután a színész-humorista kilépett a társulatból.

Várható volt, hogy a Telekom ezekkel a szimpatikusan röhejes figurákkal fogja reklámozni a karácsonyi ajánlatait is, és nem is kell már tovább várni ezekre a kisfilmekre.

Az úgynevezett Cyber Novemberben lecsaphatunk az "egyet veszel, a másodikat pedig féláron kapod" ajánlatra. Az egyik ilyen reklámfilmben Matyi lepi meg kedvesét egy Xiaomi Redmi Note 12 PRO 5G telefonnal, aminek a teljesítménye és felszereltsége még őt is annyira megragadja, hogy alig akarja átadni a lánynak a mesés ajándékot.


Badár Sándor is nagyot alakít a saját Cyber Novemberes kisfilmjében, ő is magának akarja az ajándék telefont; a helyére pedig egy autóillatosító fácskát rakna bele, majd Kautzky Armand hangja megzavarja őt.


Most pedig jöjjön az okostepsis Mari, akit a Samsung Galaxy A54-es készülék kamerái nyűgöznek le. Elmondása szerint ezzel akár a Marsra is zoomolhatna, vagy megmakrózhatná a mikrót. Persze Mari is ajándékba viszi ezt a telefont, de élne a Telekom Cyber November ajánlatával, és magának is venne egyet.


Természetesen ez még nem a Telekom igazi karácsonyi reklámja, arra még egy kicsit várni kell, de már ebben is karácsonyi zene szól, és ünnepi fények világítanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás