promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt az első dominó a Telekomnál, a vállalat legrégebbi csomagjának rengeteg előfizető búcsút kell mondjon
Borítókép:  Profilmedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Domino díjcsomag a Telekom egyik legrégebbi és talán legismertebb csomagja, november végétől már csak magánszemélyként használható a feltöltőkártyás szolgáltatás.

Ma már egyre ritkábban fordul elő, hogy valaki feltöltőkártyás szolgáltatást használjon, a legtöbb esetben már a különböző előfizetések között is találunk olyan szolgáltatást, ami kielégíti az igényeinket, és kedvező áron kínál telefonálási lehetőséget. Közben az okostelefonok is olyan mértékben terjedtek el, tehát a telefonunkat sok esetben már annyi minden másra is használjuk a telefonálás mellett, hogy a feltöltőkártya sok esetben szinte indokolatlanná vált.

Ez kiváltképp érvényes lehet az üzleti ügyfelekre, legalábbis a Telekom közleménye szerint üzleti ügyfeleik számára november végétől nem lesz elérhető a vállalat egyik legrégebbi, ikonikus szolgáltatása, a feltöltőkártyás Domino díjcsomag.

A változás november 20-án lép életbe.

Az üzleti ügyfelekben jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mi akkor a teendő, ha az ő készülékükben Domino SIM-kártya lapul most is. A Telekom tájékoztatása szerint ahhoz, hogy a hívószámunk ne szűnjön meg, három dolgot tehetünk.

  • cégként/adószámmal üzleti havi díjas előfizetésként használjuk tovább
  • magánszemélyként használjuk tovább a Domino feltöltőkártyát,
  • elvisszük egy olyan szolgáltatóhoz, ahol van lehetőség előrefizetett szolgálatást üzleti előfizetőként igénybe venni.

Ha November 21-ig nem csinálunk semmit a Domino SIM-kártáyval, akkor az automatikusan megszűnik. Ha azonban üzleti ügyfélről magánszemélyre váltunk, úgy változatlan feltételekkel használhatjuk tovább a kártyát. A jogszabályi előírás értelmében maximum 10 db hang szolgáltatásra vonatkozó Domino SIM-káryánk lehet egyszerre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás