promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudod, ki az a csinos pénztáros az Aldi hülye reklámjaiban? Meg fogsz lepődni
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ő az Aldi reklámjának szemrevaló pénztárosa.

Nagyon sok idióta reklámot látunk nap, mint nap a televízióban, de egyedül az Aldi reklámfilmjei mutatják be ostobának a saját vásárlóit. Emlékezzünk csak arra a női vásárlóra, aki a pénztárosnak mutogatja a hazai termékeket, amiket olasznak gondol a nevük miatt. Vagy a srácra, aki randira készül egy lánnyal, és azt gondolja róla, hogy sajtfotós, ezért felvásárolja az Aldi sajtkészletét, majd nagyot néz, mikor a pénztáros hölgy szembesíti azzal, hogy a randevúja nem sajtfotós, hanem sajtófotós.

Bár az Aldi reklámjaitól falra tudna mászni az ember, még mindig igaz, hogy a hülyeségek sokkal emlékezetesebbek, sokkal inkább bevésődnek az ember fejébe. Most éppen egy olyan Aldi-reklám van a tv-ben, amiben belelátnak egymás fejébe a vásárlók és a pénztáros is. Ebben a reklámfilmben egy csinos, fiatal színésznő szerepel, akit korábban már több Aldis reklámban láthattunk (Legjobb ajánlatok, Spórolás, büszke apa), de nem csak innen lehet ismerős.

Bánovits Vivianne Svédországban született 1990-ben, de gyermekkorát már Egerben töltötte. 2006-ban indult be színészi pályafutása, játszott az egri Gárdonyi Géza Színházban és a Pesti Magyar Színházban, majd 2012 és 2017 között a Thália Színház tagja volt. Az országos ismertséget a Pillangó hozta meg neki, amit olyan filmek és sorozatok követtek, mint a Munkaügyek, a Tóth János, az 1945, a Pappa pia, az Egynyári kaland, a Drága örökösök, a Mintaapák, legutóbb pedig az Elkxrtuk, amiben főszerepet játszott.

A 31 éves Vivianne már férjes asszony, 2018-ban jegyezte el őt szerelme, a szintén színészként tevékenykedő Orth Péter, és már egy ideje házastársakként építik a közös jövőjüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás