promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy liftben rekedtem a húgom pasijával, miközben a párom várt rám: ami az ajtók mögött történt örökre a mi titkunk marad
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindig azt gondoltam, hogy én nem olyan lány vagyok, sohasem derülhet ki mi történt abban a pár órában.

Polla egy családi ebédre igyekezett, ahol a húga születésnapját akarták megünnepelni, a technika és a sors azonban közbeszólt. Ma az ő történetét olvashatjátok:

Idén töltöttem be a 30. életévemet és nem mondanám, hogy éppen fényes kedvemben voltam. A karrierem remekül haladt, azon a magánéletem és az önbizalmam romokban volt. Rengeteg sikertelen randi, netes társkeresés, párkereső események után találtam magamnak egy pasit. Kedves, aranyos, de annyi szenvedély van benne mint egy pontyban. Az együttléteink erőtlenek, unalmasak, de nem is igazán erőltetjük a dolgot. Viszont minden másban kiválóan klappolunk.

Az utóbbi időben kicsit meghíztam, nem nagyon találtam milyen ruha lenne előnyös, egyszóval nem éreztem jól magam a bőrömben és ez látszódott is. Nem volt sok kedvem a családi szülinaphoz sem, de fővesztéssel jár, ha lemondok egy ilyet így elmentem.

Akármilyen csúnya dolog, az egyik dolog, ami miatt nem volt kedvem menni, az a testvérem. A húgom a szöges ellentétem. Magas, karcsú, tetovált, laza és csak úgy sodródik az életben még sincs semmi gondja. Nem tehetős, de nem is vágyik nagy dolgokra, éppen ezért valami kellemes légkör lengi körbe, képtelenség mellette feszengeni. Kivéve nekem, én egyszerűen nem tudom magam elengedni. Irigyelem őt, irigyelek mindent tőle, de nem tudnék úgy élni, ahogyan ő csinálja.

Nem olyan régen beújított egy srácot, leesett az állam amikor megláttam: nagyon szexi, helyes férfi volt. Hozzá képest az én Péterem egy szürke kisegér. Tudom, rettenetes embernek tűnök, de ezt érzem.

Miközben magamba roskadva gondolkoztam, megérkeztem, és beszálltam a liftbe. Már majdnem becsukódott az ajtó, mikor egy kéz jelent meg és visszanyitotta: a húgom őrületesen szexi pasija volt.

Beférek még? - kérdezte olyan mosollyal, hogy azonnal lesütöttem a szemem.

Persze, feleltem.

Elindultunk felfelé, amikor a lift egyszer csak megállt és füstölni kezdett. Azonnal megnyomtuk a vészcsengőt, be is jelentkeztek és megnyugtattak: látják a hibát, de szerelőt csak 1-2 óra múlva tudnak küldeni.

Beragadtam a liftbe. - gondoltam magamban, pont, mint a pocsék, unalmas, rossz kapcsolatomban.

A csendet Máté törte meg aki azt javasolta ismerjük meg egymást kicsit jobban, amíg itt vagyunk, mást úgysem tehetünk. Hazaszóltunk a szüleimnek, ő a tesómnak, én a pasimnak, akik ott voltak 3 emeletre tőlünk, majd beszélgetni kezdtünk. Rengeteg minden szóba került és egyre elkeseredettebb voltam: ez a srác nem csak szép, hanem okos és vicces is. Aztán egyre pajzánabb dolgokra terelődött a szó és megcsókolt. Ezután ismét megnyomta a vészcsengőt, megkérdezte mennyi időnk van és mikor meghallotta, hogy fél óra, feltette a kérdést:

Akarod?

Naná, hogy akartam. Fogalmam sincs mikor lettem ennyire rossz ember, de semmire sem vágytam jobban. Végül megtörtént a dolog és csodálatos volt. Alig öltöztünk fel, mikor meghallottuk a szerelőt és a lift perceken belül elindult. Fent már az ajtóba várt minket a család. A húgom mosolygott és örült, hogy jobban megismertük egymást. Hát, nem mosolyogna így, ha tudná, hogy mennyire jól. Mátén nem látszott bűntudat a megcsalás miatt. Ő még mindig együtt van a húgommal és én sem mertem még Péterrel szakítani. Csak az a baj, hogy nekem az az egy alkalom többet jelentett: teljesen bele vagyok esve és beleőrülök a gondolatba, hogy nem tudom, hogy ő gondol-e még rám. Mit tehetnék? Azt akarom, hogy szakítsanak és velem legyen.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás