promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meddig tűr még Mikes Anna? Muszáj lenne lépnie Krausz Gábornak, akárki láthatja a bizonyítékot
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokaknak feltűnt valami furcsa, bajban van Mikes Anna kapcsolata?

Hihetetlen érdeklődés övezi Krausz Gábor és Mikes Anna nemrégiben felvállalt kapcsolatát. Nagy döntés volt a párnak az, hogy felvállalták a kapcsolatukat, mivel bár mindketten ismert emberek, ekkora reflektorfényben még egyikük sem állt. Még egy év sem telt el azóta, hogy Gábor és Gabi kimondták a kapcsolatuk végét, mégis mindketten új párkapcsolatban vannak. A sors furcsa fintora, hogy mindketten egy táncos mellett kezdtek új életet. Gabi életének azt a fejezetét örökre lezárta, Krausz Gáborral csak a kislányuk nevelése kapcsán beszélnek.

Ezt mutatja az is, hogy Gabi az összes korábbi közös képüket letörölte, adatlapján már csak az új szerelmével közös felvételek láthatóak. Míg Krausz Gábor adatlapját megnézve egésze furcsa fotókra bukkanhatunk: ő nem törölte Gabival közös képeit, még mindig látható az Instagram profilján az összes szerelmes kép és üzenet, amit annó volt feleségével készített. A közvélemény rengeteget foglalkozik a volt szerelmesekkel és sokan aggasztó előjelnek gondolják, hogy Gábor nem szabadult meg az exe emlékétől és akárki láthatja a korábbi boldog közös fényképeiket.

Kérdés, hogy Mikes Annát hogyan érinti ez: teljesen tisztában volt Krausz Gábor múltjával és lelki állapotával, amikor találkoztak, a séf ekkor még nagyban szenvedett a házassága kudarcától. Mindenesetre a jelenség szokatlan, rengeteg nőnek esne rosszul ha a párja ilyen képeket őrizgetne, főleg nyilvánosan.

Nem lenne szerencsés ha az új kapcsolatra a régi árnyéka, de az is lehet, hogy Gábor reakciója bizonyítja azt, hogy túl van a váláson: hiszen ez a 6 év is hozzátartozott az életéhez, nem tudja és lehet, hogy nem is akarja ezt kitörölni. Ahogy Annának azt is el kell fogadnia, hogy Gábor és Gabi sosem tudnak teljesen elszakadni egymástól, hiszen kislányuk nevelése egy életük végéig szóló dolog.

Mikes Anna Krausz Gáborral való kapcsolatáról ebben a videóban hosszasan beszél, ha szeretnéd megtudni a táncosnő gondolatait kettőjükről és a rájuk szegeződő kíváncsi szempárokról, akkor ajánljuk ezt az interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás