promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis durván rányomult Mikes Annára, ennek nagyon nem fog örülni Krausz Gábor
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az újpesti fenegyerek egyértelmű üzenetet küldött a táncosnőnek, mi lesz ebből?

Aligha van olyan férfi most Magyarországon, aki ne vetne irigykedő pillantásokat Krausz Gáborra. A séf ugyanis élete szerencséjét csinálta meg akkor, amikor igent mondott a Dancing with the Stars megkeresésére. A műsorban mindig bemutatják azt a pillanatot, amikor a táncos és a partnere először találkoznak, ekkor derül ki az, hogy ki kivel lesz párban. Krausz Gábor és Mikes Anna első találkozása nagyon aranyosra és romantikusra sikerült, erre mindketten szívesen emlékeznek vissza. Anna úgy fogalmaz, hogy Gábor nagyon be volt tojva az első pillanattól kezdve és Gábor nagyon férfiasan ezt el is ismeri, rettegve vágott bele az előtte álló kihívásba. Anna azonban kiváló tánctanár és emellé egy nagyon kedves, jószívű ember, így végül sok türelemmel, de sikerült Gáborban feloldani az összes gátlást. Mondhatni, hogy remek munkát végzett, hiszen egészen a döntőig jutottak és végül meg is nyerték a versenyt.

Gábor nagyon nehéz időszakban találkozott a táncosnővel, akkor ért véget a házassága és ekkortájt derült ki az is, hogy Gabi máris továbblépett egy új férfival. Végül aztán Gábor is megtalálta a boldogságot és ma már boldogan felvállalja, hogy egy párt alkot Mikes Annával, de hosszú volt az út idáig. Annát egyébként mindenki hihetetlenül bájos jelenségnek írja le, aki szellemes, nőies, kedves, nagyon jószívű, vidám teremtés. Nem csoda hát, ha szép számmal akad rajongója az egyébként civilben tánctanárként dolgozó Mikes kisasszonynak.

Most egészen váratlan helyről kapott igencsak forró hangulatú dicséretet: legújabb táncos videója alatt feltűnt egy komment, amit nem más írt, mint Curtis. A rapper kis emojikkal mondta el mit gondol Annáról, az üzenet pedig egyértelmű volt, hatalmas csodálója a táncosnak.

A kommentben rengeteg szívecske szerepelt, valamint táncos nők és férfiak tömkelege. Egyelőre még nem nyilvános a Dancing with the Stars következő évadának a celebgárdája, de ez alapján könnyen megeshet, hogy akár még Curtis is az indulók között van, aki lehet, hogy éppen Mikes Annát kapja majd párnak. Azt rebesgetik, hogy ebben az évadban feltűnhet Tóth Gabi is, ez pedig egy nagyon érdekes helyzetet eredményezne, hiszen biztosan visszahívják Annát is, így Krausz Gábor volt és jelenlegi szerelme egymás ellenfelei lennének a versenyben.

Az biztos, hogy akárhogy dönt a TV2, nagyon izgalmas évadnak nézünk elébe, azt pedig reméljük, hogy a szintén nagy focidrukker Krausz Gábor nem haragudott meg Curtisre a pikáns üzenet miatt.

A videót, melyet Anna a táncórájáról töltött fel és amit Curtis véleményezett ide kattintva tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás