promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna elmondta a szomorú igazságot, eltávolodtak Krausz Gáborral a műsor vége óta
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A táncosnő már alig látja a séfet, régebben sülve-fülve együtt voltak: nehéz megszoknia azt ami most van.

Egy egész ország döbbent meg azon, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor tavaly nyáron bejelentették, hogy a közöttük lévő mély érzések és nagy szeretet ellenére közös útjuk a végéhez ért és a házasságuk zátonyra futott. Az emberek azonnal kikiáltottak Gabit hibásnak, ezen pedig az sem segített, hogy a felek nem voltak hajlandóan nyilatkozni a történtekről. Azután az is kiderült, hogy Gabinak nem sokkal a szakítás után ismét elrabolták a szívét, azóta pedig egy ország ismerte meg Papp Máté Bence nevét, akit előtte a magyar néptáncművészetben járatos emberek a Fricska nevű formációból már ismerhettek.

Időközben Gabi és Gábor elkezdtek nagyon óvatosan, virágnyelven nyilatkozni a történtekről és hamar összeállt a kép: nem Gabi hirtelen jött szerelme vetett véget a kapcsolatnak, a pár problémái jóval mélyebben gyökereztek.

Mindenki Krausz Gábort gyászolta és úgy tűnt okkal: a sztárséf többször nyilatkozta, hogy családja a mindene és a kapcsolat vége után egy ideig nem találta a helyét. Ennek köszönhető az is, hogy igent mondott a TV2 (sokadszorra történő) felkérésére, ezzel pedig bekerült a Dancing with the Stars műsorába. Az embereknek elsőre is döbbenetesen szimpatikusnak tűnt a táncpartnere és kettőjük párosa, mindenki azt találgatta, hogy vajon a törékeny barna szépség, Mikes Anna véletlenül nem szingli-e. Időközben kiderült, hogy az volt, ám ez a műsor alatt megváltozott. Az emberek legnagyobb boldogságára a két fiatal az életben is egymásra talált, kapcsolatuk pedig úgy tűnt, hogy remekül halad előre.

Most azonban Anna egy hosszabb interjúban a nehézségeikről mesélt. Elmondta, hogy amikor a Dancing-et forgatták, akkor mindkettőjüknek ez volt a fő projekt az életében és szinte minden szabadidejüket a próbateremben töltötték, együtt. Többször nyilatkozták, hogy mindketten nagyon maximalisták, ez eredményezhette azt, hogy gyakran ők érkeztek elsőként a táncterembe és ők hagyták el azt utoljára. A napi több óra intenzív együttléthez nagyon hozzászoktak, hiszen imádták egymás társaságát, ráadásul a kapcsolat eleje a legizgalmasabb, legintenzívebb időszak, amikor minden külön töltött idő komoly fájdalommal jár.

A folyamatos adrenalin és a stressz a verseny miatt még inkább összekovácsolta őket, így a műsor vége után mindenki arra volt kíváncsi hogyan állnak vissza a hétköznapokra. Anna elmondta, hogy ő és Krausz Gábor már együtt élnek, azonban korántsem tudnak annyi időt együtt tölteni, mint amennyit szeretnének, mivel a forgatások végeztével mindkettőjüknek elkezdődött a saját élete. Gábor éppen a Séfek séfét forgatja, mellette pedig továbbra is dolgozik az ausztriai hotelben elvállalt pozíciójában, Anna pedig a Táncművészeti Egyetem oktatójaként és privát, valamint csoportos óraadó tanárként szintén egész nap elfoglalt.

Így mint a legtöbb pár, csak az esti órákat tudják együtt tölteni, ami komoly visszaesés a napi több mint tíz órás együttléthez képest. Őszintén beszélt arról is, hogy ezt az elején igen nehéz volt megszoknia, akár már 1-2 óra távollét után is nagyon hiányoztak egymásnak. Végső soron azonban nem kesereg miatta, hiszen tudja: a hétköznapokban csak így lehet fenntartani egy kapcsolatot, ez a dolgok természetes menete, hiszen mind a ketten szakmájukban sikeres, elismert emberek, akik nem hanyagolhatják el a teendőiket. Arra pedig igyekeznek figyelni, hogy a közösen együtt töltött idő valóban minőségi legyen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás