promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna volt partnere beismerte: valóban felregisztrált erre a szexközpontú oldalra
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ismert férfiról fényképes bizonyíték is készült, kár lett volna tagadni.

Hajlamosak vagyunk egy-egy álompárt elnézve elfelejteni, hogy a két illetőnek volt élete azelőtt is, hogy egy párt alkotott volna jelenlegi kedvesével. Tipikus példája ennek Mikes Anna és Krausz Gábor párosa, akik annyira fantasztikusan mutatnak együtt, hogy el sem tudjuk képzelni őket bárki mással. Pedig a nem is olyan régmúltban még mindketten nagyon máshol jártak. Tavaly ősszel kezdődött a Dancing with the Stars, de a beharangozó interjúk alapján akkor már mindenki eldöntötte: Krausz Gábor és Mikes egymásba szeretnek az adások alatt és meg fogják nyerni a versenyt is. Ritkán lehet ennyi tévénéző ennyire elégedett, mert az országlottó, amiben a szerelmükre és a győzelmükre tettek, bizony telitalálattal ért véget. Anna és Gábor egy ideig még próbálták titkolni a kapcsolatukat, de olyan szintű pressziót helyezett rájuk a közérdeklődés, hogy egyszerűbbnek látták, ha előállnak a farbával és felvállalták a kapcsolatukat.

Bár sokan csak most figyeltek fel igazán a bájos, elbűvölő, barna szépségre, Mikes Annának ez igazából már a 4. évada volt a Dancing with the Starsban, mivel a legelső évad óta erősíti a táncosok csapatát. A műsor 2020-ban indult, ebben az évadban Anna egy igen különleges partnert kapott maga mellé. Volt miről beszélgetniük, ugyanis mindketten szépek, fiatalok és nem mellesleg: sportolók. Ő volt Noszály Sándor, ismert teniszező, aki sármjával itt is levette a tévénézőket a lábukról és szerintünk picit Anna is belepirulhatott a közös munkába.

Sajnos azonban ez kevés volt a győzelemhez, illetve a felkészülés közben Noszály Sándor le is sérült, így bármennyire igyekeztek, végül kiestek a műsorból. Az ezután szomorú interjúban így nyilatkoztak a történtekről:

Noszály Sándor egyébként nem csak innen lehet ismerős a tévénézőknek, szerepelt ugyanis a Nagy Ő című műsorban is, ahol a szívéért különböző hölgyek versenyeztek. A megtalált boldogság végül nem volt tartós, de nem akart lemondani a szerelemről, így már platformon próbálkozott az ismerkedéssel. Az egyik népszerű társkereső applikáción fotózták le az adatlapját, ahol a beállításai szerint komoly kapcsolatot keresett, azonban az oldalnak nincs a legjobb híre, a legtöbben laza, vagy egyéjszakás kapcsolatok keresésére használják, igen ritka az ott szövődő szerelem.

A HOT! magazin felkeresse a hírességet, aki nem kívánt sokat hozzáfűzni a történtekhez, mindössze megerősítette, hogy az valóban az ő profilja, de azt is hozzátette, hogy nem mostanában használta, bizonyára fentmaradt az oldalon. Azt nem lehet tudni, hogy az inaktív profilokat mennyi idő után archiválja az oldal (elméletileg kellene neki bizonyos eltelt idő után, gyakorlatilag a társkereső oldalak szívesen mókolnak ezzel, hogy több aktív felhasználót mutatnak, mint amennyi valóban van), de Noszály Sándor elmondása szerint régóta nem lépett fel a társkeresőre. Arról nem nyilatkozott, hogy jelenleg van-e kapcsolata, illetve azt sem említette, hogy jelenleg van-e épp párkapcsolata.

Utólag visszanézve érthetetlen miért nem nyertek, mikor csodásan kiegészítették egymást a parketten. Ez volt a legelső adása a Dancing with the Starsnak, nézzétek meg a két sportoló és tökéletes táncpartner, tökéletes eső alakítását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás