promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna egy idegen nő fehérneműjét találta meg Krausz Gábor zakójában, áll a bál a szerelmesek között
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor máris hűtlen volt új szerelméhez?

Mikes Anna és Krausz Gábor szerelme már hónapok óta lázban tartja a közvéleményt: a szerelmesek minden lépéséről tudni akar a nép. Nem csoda, hiszen egészen hihetetlen az egymásra találásuk története. A televízióban szövődött szerelmeket valahogy sokkal romantikusabbnak és idillibbnek látják az emberek, mert azt az érzést kelti, hogy minden az ő szemük előtt történt, hogy részesei voltak a csodának. Sőt, azáltal, hogy egy nézői szavazatokon alapuló versenyben talált egymásra a botlábú séf és a törékeny táncosnő kicsit úgy is érzik a magyarok, hogy az ő kezük is benne van abban, hogy ez a tündérmese végül beteljesedett, hiszen adásról adásra továbbjuttaták őket, hogy ne essenek ki.

Ez persze nem veszi el tőlük azt az érdemes, hogy fantasztikus fejlődésen mentek keresztül, mind táncügyileg, mind pedig emberileg, így teljesen jogos volt az, hogy ők vihették haza az első helyezéssel járó trófeát. Külön pikantéria, hogy egyre több helyen tényként kezelik, hogy a következő évadban feltűnhet Gábor exfelesége, Tóth Gabi is és vélhetően Annát is visszahívják, így a két nő egymás ellen fog versenyezni.

Az idill tökéletesnek tűnik közöttük, most azonban Mikes Anna furcsa videót osztott meg oldalán: Krausz Gábor zakójában egy idegen női fehérneműt talált, ami érthető módon felzaklatta és azonnal számon is kérte a séfet. Sokan értetlenkedtek, hogy mi történhetett, máris hűtlenségbe keveredett Krausz Gábor? És ha igen, akkor ki lehet a titokzatos nő? A találgatások azonnal elindultak, de szerencsére hamar kiderült, hogy miről van szó és mindenki nyugodjon meg, nem lépett félre a szerelmes Krausz Gábor.

A szerelmük akkora népszerűségnek örvend, hogy külön oldalak jöttek létre, ahol a legszebb és legaranyosabb jeleneteikből összemontázsolt videókat mutatnak be. Ezeket néha az érintettek is megosztják, most épp Mikes Anna saját Instagram oldalán tette ki 24 óráig elérhető történetben az egyik ilyen alkotást.

Az egyik táncuk kelléke volt a fehérnemű, melyet Mikes Anna megtalált és ebből kerekedett közöttük egy romantikus, indulatos, szenvedélyes tánc. A való életben Krausz Gáborra nem lenne jellemző ez a magatartás, önmagát nagyon hűséges és ragaszkodó embernek írja le, aki a szeretteiért bármit megtenne. Annával pedig különös boldognak látszik, olyan mintha megtalálta volna a másik felét, így biztosan nem kell attól tartani a táncosnőnek, hogy Gábort bárki érdekli rajta kívül.

Nem áruljuk el, hogy melyik táncukból való ez a részlet, ha igazi rajongó vagy, akkor tudni fogod, hogy mi követte a fehérnemű leleplezését. Szóval, melyik adásban mutatták be és melyik tánc volt az?

A videót ide kattintva nézheted meg, a készítő még vicces feliratokkal is ellátta a képsorokat, ez alapján Gábor számíthatna egy jó kis fenékbebillentésre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás