promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna és Papp Máté Bence mindennap találkoznak? Egyetlen mondattal buktatta le magát a Fricskás fiú, beindultak a találgatások
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok időt tölthet együtt a két táncos, mit szól ehhez Tóth Gabi és Krausz Gábor?

Az egész országot megrázta a hír, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor közösen bejelentették, hogy a házasságuk véget ért. Mindenki azt találgatta, hogy mi lehetett a válás oka és erről a sztárpár sokáig hallgatott. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és az eltelt idő hatalmas változásokat hozott:

Tóth Gabi a válás kimondása után nem sokkal már új kapcsolatba kezdett és meglepő partnert választott: a Fricska tánccsapat, akivel hónapok óta együtt dolgozott, kicsit több érzelmet váltott ki belőle mint tervezte: az egyik alapítótag, Papp Máté Bence végül menthetetlenül elragadta az énekesnő szívét.

Azután az egész ország Krausz Gáborért aggódott, de megnyugodhatott a magyar szív és kaphattak egy saját, tündérmeseszerű álmot. Egy tévéműsorban végig követhették a nézők egy családcentrikus, csodálatos férfi és egy elképesztően tehetséges, gyönyörű nő kapcsolatát. Az, hogy ilyen megtörténhet, mondhatnánk, hogy példa nélküli, de a Szépség és a Szörnyeteg gyönyörű nyitánya más táncoslábú versenyző párt is összehozott.

Azonban úgy néz ki, hogy minden elem a helyére került: Gabi többször kifejtette, hogy vágyik az intimitásra, a férfi női szerepek megélésére, az intimitásra és bár sokat kellett várnunk erre a nyilatkozatra, végül kiderült: Krausz Gábor mellett ezt nem tudta megélni. Nem úgy, mint új párja, Papp Máté Bence mellett, akivel naponta táncolnak és ebben Gabi kislánya is partner, amikor velük tölti az éjszakát.

Azt hinnénk a két pár kellő távolságban,  elszeparálva, kellően távol él egymástól, de ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk. Az egy dolog, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor is a TV2 égisze alatt dolgozik. Az is szinte tényként kezd terjedni a médiában, hogy Tóth Gabi indulni fog a Dancing with the Stars műsorában, ahová vélhetően Mikes Annát is visszahívják, ezzel pedig a versenyhelyzet egyértelmű. Krausz Gábor exe és jelenlegi barátnője egymással versenyezének.

Most azonban más dolog derült ki, még hozzá Papp Máté Bence szólta el magát: a Táncművészeti Egyetem hallgatója, ahol Mikes Anna éppen tánctanár. Életkorban érdekes a felállás: nem sokkal vannak messze egymástól és ebben az esetben Mikes Anna egyik esetleges diákja akár Gabi új párja is lehet, ami elképesztően zavaros helyzetet eredményezhet. Az is igaz, hogy míg Anna a társastáncokban profi, addig Máté a néptáncban remekül így az lehet, hogy nagyon keveset találkoznak egymással.  Az biztos, hogy Anna fiatalabb Gábornál, Gábor idősebb Gabinál, Máté fiatalabb Gabinál, így egész sok nézőpontot lehet felvonultatni. Az viszont biztos, hogy Máté tánctanár egy középiskolában, ami a főállása, így kérdéses, hogy milyen könnyen oldja meg az egyetemi bejárásokat, és mennyire örül annak Krausz Gábor, ha volt felesége új barátja az ő új barátnőjével múlatja az időt.

Az biztos, hogy mindkét táncos nagyon tehetséges, reméljük az esetleges alá és fölé rendeltségi viszony semmit nem dönt el, még úgy sem, hogy mindketten nagyon más stílust képviselnek:

Mikes Anna így táncol:

Papp Máté Bence: pedig így érzi a ritmusokat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás