promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlenül kapálózik Tóth Gabi, hogy Mikes Anna nyomába érjen: az énekesnő most ezt tette, ennyire irigy lenne Krausz Gábor kedvesére?
Borítókép:  Youtube - MutasdMagad
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vak is látja mi folyik itt, Tóth Gabi mégsem maradéktalanul boldog a Fricskás fiú mellett?

Még egy év sem telt el azóta, mikor Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy nem tudják megmenteni a házasságukat. Azóta már mindkét fél új párkapcsolatban él és mindketten egy-egy profi táncos mellett találták meg a boldogságot. Bár a házasságukban elszenvedett sérelmekről csak érintőlegesen beszélnek, azt sejteni lehet, hogy mik okozták a konfliktusok forrását. Gabi egy érzelmes, impulzív művész, aki hatalmas lánggal képes mindent csinálni, míg Gábor önmaga elmondása szerint is csendes, visszahúzódó és nehezen enged magához bárkit közel. Úgy tűnik azonban, hogy ez megváltozott, Mikes Anna mellett ugyanis nyoma sincs a régi mogorvaságnak, a séf szinte majd kicsattan a boldogságtól.

Gabi egyik interjújában úgy fogalmazott, hogy beletört a bicskája Krausz Gáborral való kapcsolatában, sok fronton nem tudott kiteljesedni a szerelmük, Gabi elhanyagolva, magányosnak és boldogtalannak érezte magát. Állítása szerint ez Papp Máté Bence mellett teljesen megváltozott és meg tudja élni a női energiákat, amikre mindennél nagyobb szüksége volt.

Ennek egyik része az is, hogy ikonikus rövid frizuráját lecserélte és hosszú, barna fürtöket csináltatott magának. Sokan dicsérték a stílusváltást, van aki azonban aggodalmát fejezte ki a hirtelen jött ötlettel kapcsolatban.

Gabi ebben az interjúban beszél házasságáról és mondja el véleményét férje új kapcsolatáról is:

Az új kinézettel nagyon emlékeztet Mikes Annára és a rosszmájú kommentelők szerint pontosan ez volt az énekesnő célja, mivel féltékeny lehet párja új választottjára. Anna egy igazi természetes szépség, akinek ráadásul úgy tűnik, hogy rövid idő alatt sikerült Gáborral az, ami Gabinak évek alatt sem, érthető lenne ha ez zavarná az exfeleséget.

Bár a fotók, videók és a beszámolók tanúsága szerint Gabi maradéktalanul boldog új szerelmével, mégis elindultak a találgatások a feltett póthaj kapcsán. Gabi több fotón is büszkén mutatta meg új szerzeményét, neki szemmel láthatóan nagyon tetszik a végeredmény. Olyan is akadt, aki egyszerűen a látványt kritizálta, sokan azt mondták, hogy nekik A Tóth Gabi kinézet a rövid szőke haj, azzal tartották a legnőiesebbnek az énekesnőt.

Az biztos, hogy Gabi egy nagyon öntörvényű és eddig sem hagyta, hogy beleszóljanak az életébe, vélhetően ezután sem hagyja majd. Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy a stílusváltás jó okból történt, azért, mert Gabi így jobban tetszik önmagának.

A fotókat ide kattintva tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás