promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több százezer forintos menyasszonyi ruhában fotózták le Tóth Gabit, sztártervező luxusdarabját viseli az énekesnő
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valóban küszöbön az esküvő Papp Máté Bencével és Tóth Gabi kész újraházasodni? Mert ez bizony egy menyasszonyi ruha, méghozzá a drága fajtából.

Nagyon fordult a világ tavaly nyár óta, amikor Magyarország ügyeletes álompárja Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy 6 év után véget ért a házasságuk és külön utakon folytatják. Azután Gabi nagyon hamar új párkapcsolatba kezdett, ami mint mondta őt is meglepte, egy jó ideig szeretett volna szingli lenni és csak magára koncentrálni. Végül a sors és a szerelem közbeszólt, mert nagyon gyorsan egy új, komoly párkapcsolatban találta magát, a Fricska tánccsoportból ismert Papp Máté Bencével. Kapcsolatuk eddig úgy tűnik zökkenőmentesen halad, már ami az érzelmeiket illeti, mert a párosnak rengeteg negatív véleménnyel és rosszindulattal kellett szembenéznie. Ma már úgy tűnik kezd helyreállni a béke és Gabi is egyre szabadabban nyilatkozik jövőbeli terveiről és jelenlegi érzéseiről. Mindketten hosszú távra terveznek egymással, ezt mutatja az is, hogy Gabi kislánya is nagyon megszerette Mátét, akinek bele kellett szoknia ebbe a szerepbe, de ma már könnyedén veszi az esti közös hármas programokat.

Gabival egy közös vállalkozásba is belevágnak, gyermekeknek fognak nyári tábort szervezni, így a magánéletükön kívül az üzleti életben is szeretnének kapcsolódni, hogy átadhassák a következő generációknak a magyar zene és tánc szeretetét. Ahogyan az sem rémítette meg Gabi új választottját, amikor Gabi a templomi esküvőről beszélt és arról, hogy mennyire vágyik erre, mivel Krausz Gábor ezt az álmát nem váltotta valóra. Papp Máté Bencével viszont úgy tűnik ebben is egyetértettek, így csak idő kérdése az, hogy a férfi megkérje kedvese kezét. Elmondta, hogy régóta szeretné lenyűgözni Gabit, így neki egy valódi valóra vált álom az, hogy az énekesnő végül bátor volt és őt, valamint a boldogságot választotta a házassága helyett.

Gabi egyébként egyszer már volt menyasszony (és házas is), Krausz Gábor mellett is ragyogott az énekesnő, aki várandósán állt oltárhoz. Ekkor is csodás fehér ruhát viselt, ám sminkje és frizurája jóval szolidabb volt:

Most viszont ismét sokaknak megdobbant a szíve, mert Gabi hosszú idő után először egy menyasszonyi ruhás képpel jelentkezett. A ruha ráadásul egy igazán különleges, minőségi, magyar divattervező ruhája: egy Daalarna ruha. Ezek a ruhák árukat és kivitelezésüket tekintve is már-már luxuskategóriának számítanak, azonban a rosszindulatú hozzászólásokat megelőzve hozzá kell tenni: minden forintot megérnek ezzel a kézzel készített, csupa csipke, elegáns és letisztult álomruhák.

Gabi is úgy nyilatkozott, hogy ez

Szívemnek egyik legkedvesebb fellépő ruhája

tehát gyorsan kiderült az is, hogy a különleges hófehér menyasszonyiruhát egy fellépés kedvéért húzta fel. Egyébként a haja és a sminkje is elragadó, a fejdísze pedig annyira különleges, hogy majdnem elvonja a figyelmet a ruháról. Gabi most igazán elemében van, látszik, hogy tényleg boldog és kiegyensúlyozott, mert az a boldogság ami süt belőle, nem megjátszható. Csak egy férfi kellett, aki ragyogtatja.

A meseszép felvételt a menyasszonyi ruhás Tóth Gabiról ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás