promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a boldogság, jöhetnek a Fricska gyerekek? Tóth Gabi és párja az esküvőről üzentek
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi mindig is nagycsaládra vágyott.​

A házasság komoly dolog. Ma talán sokszor hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, mivel olya sok válás történik körülöttünk, adott esetben akár a mi házasságunk is zátonyra futott. De mikor a szerelmesek az egybekelés mellett döntenek, sosem azzal a tudattal teszik, hogy végülis el is lehet válni, ha rosszra fordulnának a dolgok.

Éppen ezért nem érdemes mindent az érzelmekre építeni, egy jó kapcsolatnak ez csupán az egyik lába. Ám még ha ma arányaiban sokkal több házasság is végződik válással, a dolog komolyságát továbbra is jelzi, hogy örök nyomot hagy az emberen.

Tóth Gabi sem úgy vágott bele az első házasságába, hogy nem fog működni. Nagyon szerette volna, ha működik, de az élet végül más sorsot szánt neki és Krausz Gábornak. Szerelmük mégis gyümölcsözőnek bizonyult, hiszen megszületett a kis Hannaróza, akit a válás után is közösen, "váltott ügyeletben" nevelnek. Talán az sem véletlen, hogy pont erre a kapcsolatra volt szükségük ahhoz, hogy bekopogjon az ajtajukon a nagybetűs Ő - jelenleg ugyanis eléggé úgy tűnik, hogy Gabi és Gábor is megtalálta a helyét Papp Máté Bence, illetve Mikes Anna mellett.

Tóth Gabi nemrég arról beszélt, hogy az egyik dolog amiben sehogy sem jutottak dűlőre annak idején Krausz Gáborral, hogy ő nagycsaládban gondolkodott, míg volt férje ezt nem érezte magáénak (nemrég azonban Gábor is arról beszélt, hogy egyáltalán nem zárkózik el a további gyerekektől Mikes Annával). Papp Máté Bencével azonban nagyon hasonló értékek mentén gondolkodnak, aminek természetesen része ez is.

Hogy mikor döntenek a végső elköteleződés, a házasság, majd a családalapítás mellett, az egyelőre nyitott kérdés, tanulva a korábbi hibából Tóth Gabi sem akarhatja igazán elsietni a dolgot, ez most még sokkal inkább az ülepedés, a rendeződés ideje (egy éve sincs, hogy Gáborral bejelentették a válást, ami csak év végén történt meg), most azonban egy instagram posztban üzenetek a követőknek.

A Fricska táncegyüttes frontembere és az énekesnő most boldogabbak, mint valaha, erről árulkodik a legújabb közös kép is, ahol kedvesen ölelkeznek egymásba. Igaz Gabi korábban már beleesett abba a hibába, hogy tökéletesnek tűntette fel a kapcsolatát a nyilvánosság előtt, azonban ebből azóta saját bevallása szerint is sokat tanult.

Az énekesnő ezúttal egy 24 órán keresztül elérhető instagram sztoriban üzent a követőinek, ugyanis Mátéval nem akármilyen esküvőn jártak.

Papp Máté Bence testvére, Papp Dániel (szintén a Fricska táncegyüttes tagja) épp a minap kötött házasságot Amon Angélával, a szerelmesek ebből az alkalomból üdvözölték őket. Gabi és Angéla igencsak jó barátságot ápolnak, januárban együtt mentek síelni is, úgyhogy most már igazán csak idő kérdése, hogy Gabi mikor válik egy igazán nagycsalád részévé. Ha megtörténik a dolog, valószínűleg nem kell rá sokat várni, hogy Gabi és Máté is családot alapítsanak, hiszen ez mindkettejük egyik leghőbb vágya.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás