promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úton van Tóth Gabi és Papp Máté Bence közös babája? A sztárénekesnő instagramon küldött félreérthetetlen üzenetet a lázban égő rajongóknak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi sejtelmes posztja alá több üzenet is érkezett, az énekesnő pedig színt vallott.​

Lassan egy éve már annak, hogy felrobbant Tóth Gabi házassága Krausz Gáborral, azóta pedig mindenki megtalálta a boldogságot egy új párkapcsolatban. Rögtön következik a felvetés, hogy lesz-e akkor házasság és közös gyerek, erre Krausz Gábor korábban igencsak egyértelmű választ adott, Tóth Gabi viszont eddig mintha kerülte volna a kérdést. Több alkalommal is beszélt már róla, hogy mindig is nagycsaládra vágyott, és hogy ezt Papp Máté Bencétől meg is kapja - épp a napokban készült interjú az egész Papp családdal:

Beházasodni egy nagycsaládba és nagycsaládot alapítani persze nem ugyanaz a dolog, Tóth Gabi pedig jelenleg az ország egyik legfoglalkoztatottabb énekesnője, tehát nem is igazán látszik most még, hogymiként tudná kivitelezni egymás mellett a popsztárságot és a főállású anyaságot - persze a sztárvilágból is vannak erre példák. Gabi és Máté eddig csupán annyit árult el a nagyérdeműnek, hogy konzervatív neveltetésük okán nagyon fontos nekik a házasság és a család, de magukra vonatkoztatva nem beszéltek még a témáról soha. 

Gabi húsvéti posztja azonban sokakban komoly gyanút keltett:

“Éppígy, testvérek, Krisztus testében ti is meghaltatok a törvénynek, hogy ahhoz tartozzatok, aki feltámadt a halálból. Ezért most teremjünk gyümölcsöt Istennek.”

olvasható Gabi képaláírása a Hannarózácal közös fotó alatt. A Bibliai idézetre többen is felkapták a fejüket: "Remélem lesz közös babucitok", "Helyesek vagytok üdv egy mami", mígnem az egyik rajongó konkrétan rákérdezett:

"Gabi,neked a gyümölcstermés mit takar?" - az énekesnő pedig válaszolt is a feltett kérdésre:

"Kinek mivel vannak összhangban az érzései! Nekem ebben az esetben most a boldog pillanatokat, pozitív lelki állapotot és az ebből fakadó emberi “gyümölcsözést” jelenti."

-  amiből az derül ki, hogy a gyümölcsterméssel egyáltalán nem arra akart utalni, mint amire több követő is asszociált.

A mesterséges intelligenciának köszönhetően azt már tudjuk, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence kisfia gyönyörű gyermek lenne, ám az a gyermek egyelőre csak a rajongók fantáziájában él. A rajongók fantáziája pedig nagyon élénk, Tóth Gabi és Máté egy éve se alkotnak egy párt, máris mindenki azt találgatja, hogy mikor kerül gyűrű Gabi ujjára, mikor jönnek a közös gyerekek, mire várnak még, ha tényleg olyan nagyon hagyománytisztelők és család centrikusok?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás