promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Papp Máté Bence lenyúlná Azahriah sikerét? Tóth Gabi kedvese is akart egy szeletet a triplázó Arénasztár diadalából
Borítókép:  Youtube - Mandiner
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Míg Tóth Gabi Mikes Annával versenyez, addig a Fricska fiú Azahriahra féltékeny?

Azahriah neve ma gyakorlatilag egyet jelent a sikerrel Magyarországon. Egészen elképesztő rajongás veszi körül a 22 éves sztárt, aki most hétvégén történelmet írt: három egymás utáni nap megtöltötte a Puskás Arénát. A koncertekből rengeteg beszámoló született, videók, fényképek tömkelege lepte el az internetet, sőt, még lánykérés is történt az ominózus eseményen. Nem csoda, ha kimondva, vagy kimondatlanul, de mindenki őt irigyli, még akkor is, ha a sikere nem egy váratlan szerencsének köszönhető. Azahriah tudatosan építette a karrierjét Youtuberként, majd amikor elég követőt gyűjtött össze, akkor előállt a zenéivel. A róla készülő film első előzetesében is így fogalmaz: neki nem volt az opció, hogy ne fusson be. És sikerült neki.

Az esemény sok híresség is a tiszteletét tette, ott volt Magyar Péter is, de az elmúlt időben alig volt olyan híresség, aki ne szólalt volna fel a sikerei kapcsán. Az is igaz, hogy ő most jelenleg az az előadóművész, akit nem igazán illik szidni, mert olyan rajongói bázissal rendelkezik, akik darabokra cincálnák az esetlegesen negatív kritikát megfogalmazni merő egyént.

Most egy újabb híresség szeretett volna részesülni Azahriah sikeréből: éppen az egyik Arénás koncertje új napján töltött fel új videót a Fricska táncegyüttes. Ennek a formációnak a tagja Papp Máté Bence, akit az ország (hihetetlen tánctudása ellenére) onnan ismer, hogy ő Tóth Gabi új szerelme.

A táncosok gyakran töltenek fel videókat Budapest különböző pontjain, visszatérő kedvenc helyük azonban a főváros szíve, a turizmus fellegvára: a Váci utca. A követők között azonban volt, akit összezavart a formáció, egyes kommentelők azt hitték, hogy a zenét is ők adják elő, ami egy igen vicces félreértést eredményezett.

Kérdés, hogy Papp Máté Bence maga is Azahriah rajongó-e, vagy csak a hírverés miatt választották éppen ezt a zenét. Az biztos, hogy párja korábban mondott egy nem túl hízelgő véleményt Azahriáról.

A Fricska új videóját, Azi zenei aláfestésével ide kattintva tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás