promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlenül lejáratta magát Papp Máté Bence, darabjaira szedik a táncos Fricska fiút, Tóth Gabi sem úszta meg
Borítókép:  Youtube - Mandiner
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem figyelt oda mit mond, ezzel pedig magát és párját is bajba keverte, mindenki a kettőjük kapcsolatáról beszél most.

Tóth Gabi és volt férjének, Krausz Gábornak az élete olyan fordulatot vett, ami még a tündérmeséket is megszégyeníti. Házasságuk a nyilvánosság előtt tökéletesnek volt beállítva, de a szakításuk bejelentése óta eltelt időben kiderült, hogy a négy fal között korántsem volt közöttük felhőtlen a viszony. Abban azonban mindketten egyetértettek, hogy kislányuk, Hannaróza boldogsága mindennél fontosabb nekik, így Gabi főleg az ő érdekében hozta meg a döntését, hogy kilép a házasságából. Kapcsolatuk részleteiről azóta is szűkszavúan nyilatkoznak, az azonban már köztudott tény, hogy a fájdalmas válás kimondása előtt már mindketten új kapcsolatban voltak.

Ráadásul mindketten egy azonos foglalkozású pár mellett találták meg a boldogságot: táncos szerelme lett Tóth Gabinak és Krausz Gábornak is. Bár magánéletüket mind a ketten féltik, a szerepléshez és a nyilvánossághoz pedig nem voltak hozzászokva az új párjaik, kénytelenek elviselni, hogy rengeteg figyelem irányul rájuk. Ezzel mind a ketten nehezen birkóztak meg, Mikes Anna kifejezetten mérlegelte a párkapcsolat előtt, hogy hogyan viselné ezt, de Papp Máté Bencének még nála is nehezebb dolga volt. Az elején egyikük sem nyilatkozott, azonban azóta a táncosnő és Gabi új párja is egyre gyakrabban szólal meg.

Papp Máté Bence most azonban ismét táptalajt szolgáltatott a gyűlölködőknek, a Mandineres interjújában elhangzó egyik mondat keverte bajba. Látszott, hogy még nincs hozzászokva ahhoz, hogy kamera előtt kérdésekre válaszoljon, mivel egy szerencsétlen mondatában úgy fogalmazott, hogy az elején elég száraz volt Gabival. 

Máté az első találkozásukról és a megismerkedésükről beszélt, amikor a mondat elhagyta a száját és persze azonnal beindultak a Gabi és párja ellen drukkolók. A beszélgetés egyik sarkalatos pontja az volt, hogy bár Máténak már rögtön az elejétől nagyon szimpatikus volt Gabi, ezt mégsem tudta kellően kifejezni, sőt: éppenhogy rideg benyomást keltett. Aztán kiderült, hogy a szimpátia közöttük kölcsönös, vélhetően a közöttük lévő szikrát próbálta elnyomni Máté a "szárazabb" viselkedéssel.

A mondata poénfaktorát egy igen pajzán komment erősítette tovább, ami pedig arra utalt, hogy Gabi milyen lehetett akkor, mikor először meglátta Mátét és ez milyen testi reakciókat váltott ki belőle. Az igazság azonban az, hogy az énekesnő már több interjúban kifejtette, hogy nagyon tetszett neki a fiatal ráncos, mivel már az elejétől kezdve kiderült, hogy mennyi közös van bennük, azonban a kommentelők által leírt dologról nem szólt a fáma. Az biztos, hogy Gabi nem csorgatta a nyálát és még akkor is, mikor már ismerte Mátét próbálta megmenteni a kapcsolatát.

A beszélgetést, benne a kínos részlettel ide kattintva hallgathatjátok meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás